Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl son noktayı koydu;

Partimi değiştirmem

Seçimi kazandıktan sonra Ak Parti'ye geçeceği iddialarına yanıt veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl "Evet, seçimden önce bana bazı partiler, bizden aday ol diye, geldi. Ben hiçbirini kabul etmedim. Bu konuyu önceleri de anlattım. Ben kendi partimden aday oldum ve parti değiştirmek gibi bir düşüncem de asla yok!' dedi.

En büyük hayallerinden birinin Eğirdir'de bir üniversite kurulması olduğunu ortaya koyan Başkan Şengöl, son günlerde Butik Üniversite kurulması çalışmalarının hızlandığını ve bu konuda gereken tüm gayreti göstereceğini vurguladı. Şengöl, sözlerine, "Eğirdir'de öğrenciler için yaşam   çok  kolay  Manzarası' güzel, turistik bir bölgede öğrencilik  yapmak  birçok  ilden daha iyi.

Can güvenlikleri de  sağlam temellerde. İlçemizde  emniyet sorunu diye bir sorunumuz yok. Barınabilirlik açısından da çok rahatlar. Hiçbir öğrenci açıkta kalmaz!.. Veliler hiç tedirginlik çekmesinler!.. Çünkü ilçemizde Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait bir yurdumuz yanında birçok öğrenci apartlarımız mevcut ve hepsinin de parasal yükü az; okullara ulaşım da çok kolay; zaman kayıpları yok." diyerek devam etti.