Ramazan Bayramı münasebetiyle devam eden tatil süresince bugün Eğirdir ve Plajları dolup taşıyor. Bayramın 1. ci gününden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Eğirdir Altınkum Plajı başta olmak üzere tüm sahil şeridi Isparta ve Afyon başta olmak üzere Eğirdir Gölüne serinlemek için gelenlerle dolup taşıyor. Günübirlik turizm şehri olan Eğirdir'den serinledikten sonra vatandaşlar evlerinin yolunu tutuyor.

Bu kapsamda daha önceki yıllarda bir çok can alan Eğirdir Gölü ve etrafına gelen ziyaretçilerin can ve mal güvenliğini sağlayan Eğirdir Eminiyet Müdürlüğü yetkilileri başta Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU başta olmak üzere yoğun bir şekilde çalışmalarını sürüdürüyorlar.

Bayan polis memurlarıda bu çalışmaya destek veriyor. Az önce görüşlerini aldığımız Emniyet Müdürü Yasin ORAKOĞLU SES Haber'e yaptığı açıklamada; 'Her hangi bir can ve mal kaybı yok, herhangi bir trafik kazası yok, sadece sıcaklardan dolayı Eğirdir Gölüne akın eden vatandaşlarımızın can güvenliğini alıyoruz' dedi. Cankurtaran ve dalgıç timlerinin her an tetikte ve hazır olduklarınıda hatırlatan ORAKOĞLU tek düşüncemiz kimsenin burnunun kanamaması ve Eğirdir Gölünde kimsenin boğulmaması, dedi.

Bayram tatili süresince Emniyet mıntıkasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Jandarma Bölgemizde ise hafif yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği öğrenildi. Az önce de Barla mevkiinde bir çocuğun ayağının üzerinden bir aracın geçtiği haberini aldık.

Umuyoruzki bu tatilde kalabalık olan şehrimizde bayram huzurlu bir şekilde sona erer.

Kemal ERBEN

Haberin Diğer Fotoğrafları