Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta Eğirdirspor, deplasmanda Akıncılar SPor'u 2-1 yendi. Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor deplasmanda Kütahya temsilcisi Akıncılar spor'u 10 kişi tamamladığı karşılaşmada 2-1 mağlup ederek 5. sıraya yükseldi.

Tavşanlı Ada stadında geçtiğimiz pazar günü oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemleri Fatih Öztürk, Fatma Özlem Tursun, Barış Sun hakem tirosu yönetti. Karşılaşmaya etkili başlayan Eğirdirspor Ömer ile bulduğu iki net fırsattan yararlanamazken, Karşılaşmanın 32. dakikasında Oğulcan Ahmet Erdul'un golü ile skoru 0- 1'e getirdi. Golün ardından 45. dakika'da gelişen Akıncılar spor atağındaki karambol de Hakem Fatih Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Akıncılarspor'un yeni transferi Ömer Kaygusuz topu ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı 1-1.

İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Temsilcimiz Eğirdirspor 5 dakika girdiği 3 pozisyondan Ömer, Oğulcan, Burak'la yararlanamazken, Akıncılarspor ise Mustafa Gürler ile bir net pozisyondan eli boş döndü. Karşılaşmanın 60. dakikasında gelişen Eğirdirspor atağında Ömer ve Haşim'in paslaşarak kullandığı kornerde Yücel arka direkte kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını tekrar öne geçirdi 1-2. Bu golün ardından İlk yarıdan sarı kartı olan Eğirdirspor'lu Burak Gezer ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra Akıncılarspor'un çabaları golü bulmaya yetmezken, Eğirdirspor Alperen ve Resulle bulduğu iki net pozisyondan eli boş dönerken, Karşılaşma Eğirdirspor 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Eğirdirspor bu galibiyetle maç eksiği ile 20 puanla 5. sıraya yerleşirken, Akıncılarspor ise 3 puanla son sıradaki yeri değişmedi. Eğirdirspor kendi sahasında Çarşamba günü saat: 14.00'de geçtiğimiz hafta kar nedeniyle ertelenen Şuhut Hisarspor'u konuk edecek. Karşılaşmaya ilginin yoğun olması bekleniyor.