BoraJet uçak bileti alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

Uçak bileti satın almak aslında çok kolay bir işlem olmasına rağmen çok çeşitli web sitelerinin olması çok farklı fiyatların olması nedeni ile yolcuların kafası karışmakta ve borajet uçak bileti satın alma konusunda ikilemde kalmasına sebep olmaktadır.

Size bu haberimizde ucuz uçak bileti satın alırken nelere dikkat ederek daha ekonomik uçak biletleri satın alabileceğiniz konusunda bilgilendireceğiz.

  1. Öncelikle Pegasus bilet başta olmak üzere birçok hava yollarının biletlerini satın alırken biletinizi mümkün olduğunca önce satın almanız büyük önem taşımaktadır. Bunun sebebi ilk satılan koltukların uygun fiyatlardan başlamakta ve koltuk sayısı azaldıkça fiyatların kademeli olarak yükselmesidir.

  2. Dikkat etmeniz gereken ikinci husus ise uçak biletini hava yolu resmi web sayfasından alındığı zaman en uygun fiyata aldığınızı sanırsınız fakat bu her zaman böyle değildir. Bazı durumlarda kampanya düzenleyen plusfly gibi hava yolu uçak bileti siteleri hava yolu resmi web sitelerinden bile daha ucuz çak bileti satın almayı mümkün kılabilir. Böylelikle çok daha uygun fiyatlar seyahatinizi gerçekleştirmiş olursunuz bunun için resmi site dışındaki uçak bileti web sitelerini de ziyaret ederek uçuş sorgulamanız fiyat araştırmak için faydalı olacaktır.

  3. plusFLY gibi web sitelerinde tüm hava yolu firmalarını sıralayarak hem fiyat hem firma hem de saat olarak ihtiyacınız olan uçak biletini satın alabilirsiniz. Bunu önermemizin sebebi bazı durumlarda aklınızdaki hava yolu sayfasında girerek bilet satın almaya çalışırsınız fakat aynı güzergahta daha uygun saat ve fiyata başka bir hava yolunun uçak bileti olduğundan habersiz olabilirsiniz.

  4. Biletinizi geç alın. Evet yanlış duymadınız ilk maddede biletinizi erken alın şeklinde uyarılarda bulunmuştuk bu maddeyle çelişkili gibi görünse de bazı durumlarda biletinizi geç almanız daha avantajlı olmaktadır. Size koltuklar doldukça fiyatların kademeli olarak arttığından bahsetmiştik. Bazı durumlarda koltuk satışları hava yollarının tahmini gibi gitmez ve uçağın kalkışına çokta bir zaman kalmamıştır. Eğer fiyatları yüksek tutarlarsa koltuklar boş kalacak ve zarar edeceklerdik. Bunu düşünerek koltukların boş gitmemesi için fiyatı geri çekerler. Size yine de biletinizi erken alarak uygun almaya çalışın fakat zaten geç kaldıysanız son günlerde bilet fiyatlarını devamlı takip ederek Atlasglobal gibi hava yollanın biletlerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Uçak bileti satın alımlarınızı bu bilgiler çerçevesinde yaptığınız sürede daha ekonomik uçak bileti satın alma avantajı sağlarsınız böylelikle avantajlı fiyatlarla uçarak ekonomi yapmış olursunuz.