Milli Eğitim Bakanlığı’nın geçen hafta çıkardığı kararname ile Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğü’e atanmıştı.
 
İlimiz Isparta’ya atanan Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt başarılı müdürler sıralamasında..

14 Şubat Salı günü Kahramanmaraş İl Millî Eğitim müdürlüğünde görev teslimi yapacak olan yeni Isparta İl Mllî Eğitim Müdürü ilk kez Haber32'ye konuştu.
 
Akkurt, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can’la geçen hafta Antalya’da bir bölge toplantısında bir araya gelerek ilimiz Isparta’nın eğitim-öğretim konusunda Can’dan ayrıntılı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti. 

Ispartada eğitim çıtasını Vali’miz Şehmus Günaydın’ın, velilerimizin, öğrencilerimizin, Isparta halkının da gayretleriyle yükseklere çıkarma mücadelesini vereceklerini ifade eden yeni Milli Eğitim Müdürü Akkurt; muhtemelen Şubat’ın yirmisine doğru ilimiz Isparta'da olacağını belirtti.
 
Merkeze alınan Isparta önceki Müdürü İlyas Can’ın ve Yeni müdür Mehmet Emin Akkurt’un yeni atama kararnamelerinin yerlerine ulaştığı bilgisi de Haber Merkezimize ulaşan bilgiler arasında...