Dünyanın en güvenli ve eğitim kalitesi en yüksek ülkelerinden biri olan Kanada’da, İngilizce eğitimi görmek için her yıl binlerce öğrenci Kanada’ya geliyor, siz de Kanada’da İngilizce öğrenme fırsatını kaçırmayın!

Kanada dil okulları muazzam doğal güzelliklerin arasında bulunması ve verdiği yüksek kaliteli eğitim programlarıyla, size kapılarını sonuna kadar açıyor. Kanada dil okullarında eğitim görürken aynı zamanda tatil de yapabilirsiniz. Dünyanın en popüler şehirleri arasında yer alan Toronto’yu görebilir veya Vancouver şehrinde dağların, göllerin ve ucu bucağı olmayan yeşil alanların keyfini yaşayabilirsiniz. Montreal şehrini ziyaret ederek veya belirli bir süre kalarak İngilizcenin yanı sıra Fransızca öğrenme imkanı da yakalayabilirsiniz.
Kanada dil okulları programları başlıca; TOEFL/IELTS sınavı hazırlık, iş için yabancı dil, iş adamları ve yöneticiler için, Co-Op programlar olarak ayrılıyor. Dil eğitimi konusunda uzman kişilerden alacağınız eğitim İngilizcenizi anadiliniz seviyesine getirir. Ayrıca sınıfların 10-15 kişilik gruplardan oluşması da rahat bir eğitim alanını sizlere sunuyor.
Kanada da uzun süreli dil eğitimi programlarına katılmanız da ekonomiktir. Bazı dil okulları en az 6 ay eğitim alınması kaydıyla indirimler uyguluyor.

Kanada’nın Kaliteli Dil Okulları
Kanada dil okulları sürekli denetim altında tutulmaktadır. Yabancı dil öğrenmek isteyen öğrenciler için kaliteli bir ortam yaratılması için yapılan çalışmalar da her geçen sene artmaktadır. Dil okullarında bulunan eğitmenler alanlarında uzmandır ve her seviyeye göre uygulanan müfredat farklıdır. Kanada dil okulları Languages Canada kurumuna üye olmalarıyla kalitelerini bir kez daha kanıtlamaktadır.

Uygun Konaklama İmkanları!
Kanada’da dil eğitimi alırken konaklama imkanınız da oldukça çeşitli olacaktır. İsteklerinizi gideceğiniz dil okuluna detaylı bir şekilde belirttikten sonra ailelerin yanında, yurtlarda veya öğrenci evlerinde kalabilirsiniz.
Aile yanında kalmak ekonomik açından daha uygun olacağı gibi, aileler sürekli denetim altındadır. Aynı zamanda aile yanı eğitimi tercih etmeniz, İngilizce gelişiminiz için bol bol pratik yapma imkanını size sunacaktır.

Kanada Dil Okulları Fiyat Listesi : http://www.afegitim.com/kanada/kanada-dil-okullari-fiyat-listesi/