Aksu Kaymakamlığı, Aksu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile Aksu’daki engelli ve özel eğitim gören çocuklar için başlatılan “Gezerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında engelli çocuklar ve aileleri için kahvaltı programı organize edildi.

Aksu’daki 170 engelli çocuk için düzenlenen programa Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve eşi Necla Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Tolga Top da katıldı. Kahvaltıya 170 özel çocuk katıldı. Çocuklar ile kahvaltıda yakından ilgilenen protokol üyeleri, çocuklara maddi manevi yanında olduklarını belirtti. “Gezerek Öğreniyorum” Projesi kapsamında engelli çocuklar için her ay farklı bir etkinlik düzenleniyor. Çocuklar geçen ay akvaryumu gezerek güzel vakit geçirmişlerdi.

“Onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz”

Etkinlik hakkında konuşan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, “Aksu’da her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için değişik etkinlikler düzenliyoruz. Özel öğrencilerimiz için daha bir önem veriyoruz. Daha önceki etkinliklerde öğrencilerimiz için bir çok aktivite düzenledik. Onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Öğretmenlerimiz de fedakar bir şekilde çalışarak onları yalnız bırakmıyor. Bu konuda herkesin desteğine önerisine de açığız” diyor konuştu.