Uğur Okulları, yeni kampüs yatırımıyla akademik ve bilimsel eğitimi Antalya Çallı’ya taşıyor. Uğur markasının yarım asırlık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Antalya’da hizmet verecek Uğur Okulları Çallı Kampüsünde öğrencilerle buluşacak.

Geçen yıl açılan 28 kampüsün ardından bu yıl 15 yeni kampüs yatırımı daha yapmaya hazırlanan Uğur Okulları yarım asırlık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren erkenSTEM ve STEM eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişiye özgü çözüm odaklı ve proaktif rehberlik hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyor.

“Mevcut 2 kampüsün ardından Çallı Kampüsü de açılıyor”

Antalya Çallı Kampüsünün Türkiye genelindeki 15 yeni yatırımdan biri olduğunu belirten Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Antalya’da eğitim alanında öncü adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi. Çallı Kampüsünün 30 milyon TL değerinde yatırım bedeli olacağını kaydeden Kulaberoğlu,” “Yarım asırlık başarı geleneğimizi devam ettirdiğimiz Antalya’daki kampüslerimize bir yenisi daha eklemenin,Çallı Kampüsümüzü Antalya ilimize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de akademik kadrosu ile mükemmel bir eğitim öğretim hizmeti sunacağız. Okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim veren, 50 derslikli, 13 bin metrekarelik kapalı alan, 3 bin metrekarelik açık alana sahip kampüsümüzde STEM laboratuvarı, robotik laboratuvarı, fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, görsel sanatlar ve müzik laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, açık ve kapalı spor alanlarıgibi birçok fiziki olanak yer alıyor. Bin 400 öğrenci kapasiteli yeni kampüsümüzde velilerimizin Uğur’a emanet ettiği çocuklarımıza kendi çocuğu gibi eğitim verecek olan öğretmenlerimizle güçlü bir kadro kurduk.” dedi.

“Sınavlara hazırlıkta yarım asırlık deneyimimiz ile öncü kurumuz”

50’nci yılını kutlayan köklü ve global bir eğitim kurumu olan Uğur Okullarının günümüz eğitim sistemindeki en önemli özelliklerinden birinin de sınavlara hazırlık olduğunun altını çizen Nevzat Kulaberoğlu; “Sistem ne sıklıkla değişirse değişsin, ülkemizde ortaokul ve liseden sonra öğrencilerimizin girmek durumunda olduğu sınavlar mevcut olmaya devam ediyor. Uğur Okulları, yarım asırlık sınavlara hazırlık deneyimini en başarılı bir şekilde okullarına entegre etmiş olan ve bunu başarı ile uygulayan ilk ve en önemli kurumdur.Geçtiğimiz yıl yine bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiğimiz“Uğur Sınava Hazırlık Merkezleri” ile öğrencilerimizin sınav başarısını artırmayı, sosyal sorumluluk ve bilimsel projeler hayata geçirmeleri için teşvik etmeyi, aynı zamanda yurt dışı üniversite başvuruları için portfolyo oluşturmalarını hedefliyoruz.” dedi.

“Uğur Okulları öğrencilerini dünya vatandaşı olarak yetiştiriyor”

Öğrencilerin 21’nci yüzyıl becerileriyle donanmaları ve geleceğe hazırlanmaları üzerine eğitim stratejilerini kurguladıklarını belirten Kulaberoğlu,” Uğur Okulları olarak global dünyada iletişimde en temel dillerden biri olan İngilizce’yi öğrencilerimize en iyi şekilde öğretiyoruz. Okul öncesi ve ilkokulda, öğrencilerimizin İngilizce’yi yaşayarak öğrenmelerini, edinmelerini sağlıyoruz. 5’nci sınıfta uygulanan “Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil” programında ise Dil ve İçeriğin Bütünleşik Olduğu Öğretim (CLIL) uyguluyoruz. Proje temelli öğrenmeye dayanan eğitim modeli ile yetkin dil kullanım becerileriyle donanmalarını hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Yurt dışı eğitimde BAU Global Pasaportu

Uğur Okulları mezunlarının yurt içi ve yurt dışı üniversitelerde, uluslararası merkezlerde uygulanan TOEFL, IELTS gibi İngilizce yeterlilik sınavlarında başarılı olmaları amaçlanıyor. Uğur Okulları bünyesinde bulunan; yurt dışı üniversite ve lise programları, yaz okulu, yurt dışı ve yurt içi geziler konusunda danışmanlık hizmeti sunan Uğur International ile öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlanıyor. Öğrenciler İngiltere, Kanada, Washington D.C. gibi farklı ülke ve şehirlerde Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları çatısı altında yer alan kurumlarda ücretsiz yabancı dil öğrenimi görebilme imkanına sahip oluyorlar. BAU Global iletişim ağında yer alan 5 üniversite, 4 dil okulu ve 5 akademik merkez başta olmak üzere, dünyanın saygın üniversitelerinde öğrenim bursu ve sertifika programı olanaklarından faydalanabiliyorlar.

"Ayrıcalıklar"

Kısmi burslu devlet lisesi programlarıolan U-XCHANGE ise Uğur Okullarının öğrencilerine sunduğu en ayrıcalıklı programlar içerisinde yer alıyor. Amerika Devlet Bakanlığı ve Uğur Okulları arasında yapılan anlaşma ile Türkiye’den her yıl 70 öğrenciyeburs imkanısağlanıyor. U-XCHANGE Programı ile öğrencilere, Amerika’da aile yanında konaklayarak devlet okullarında eğitim almaşansı tanınıyor. Yurt dışı üniversite kabulleri için de artı değerler kazandıran bu program ile öğrencilerin gelecek hedefleri ve kariyer planlamaları da şekilleniyor.