Bilimsel çalışmalar, sportif başarıları, kültürel etkinler eğitimin bir parçası olarak sürüyor.
Hal böyle olunca, başarı, güven, emek, kadro, imkanlar bir araya gelince okula olan ilgi de her geçen yıl artıyor.

Bu yıl Altınbaşak Eğitim Kurumlarına o kadar çok ilgi oldu ki, bir çok öğrenci kaydını yaptıramadı. Lise birinci sınıflara ayrılan 140 kontenjanın tamamı doldu. Talep fazla, yer yok.
Altınbaşak yöneticileri sürekli artan talep karşısında geçtiğimiz yıl yeni bir yatırıma başladılar. Isparta’nın gururu olabilecek yatırım Sav'da yapılıyor.Özel sektör farkını ortaya koyan yatırım bölgenin en büyük eğitim kompleksi niteliğinde. Dikkat edin bölgenin, yani Antalya'da dahi yok.

2011 - 2012 eğitim - öğretim yılında hizmete girecek olan kompleks lise olarak hizmet verecek. Bünyesinde 850 öğrencinin eğitim görebileceği derslikler, kapalı spor salonu, konferans salonları, yemekhane¬si, 250 kişilik öğrenci yurdu, açık spor tesisleri, kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanlar bulunan tam anlamıyla bir kampus Tamamlandığında Isparta’nın önemli bir eksikliği daha giderilmiş olacak. Sormak lazım bazı arkadaşlara böyle büyük bir yatırımı devlet kaç yılda yapar? İhale yapılsa dahi kaç yılda tamamlanır?

Altınbaşak Eğitim Kurumlarından Isparta ekonomisine çok büyük bir katkı daha sağlanıyor ve sağlanacak.

Okulun ilk açılmasından bugüne kadar emeği geçen, el ele veren, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Isparta’da güzel haberleri, iyi çalışmaları da yazmak istiyoruz. Altınbaşak gibi örnek okullar da bizim için moral kaynağı oluyor.

Keşke Altınbaşak gibi şehrin yükünü çeken, insanların en önemli sorunlarını gideren, eğitime* büyük katkı sağlayan kurumlarımız çoğalsa. Keşke bütün Ispartalı, Isparta’da yaşayanlar Altınbaşak gibi kurumlara destek verse. Altınbaşak Eğitim Kurumları sadece eğitim alanında değil, şehrin her konusunda her noktasında var ve hizmet ediyor.

Eğitimde özel sektör farkı her geçen gün biraz daha fazlası ile ortaya çıkıyor. Herkesi Sav'daki eğitim kompleksinin dev inşaatı gitmeye ve görmeye davet ediyorum. Keşke herkes bu kadar büyük yatırım yapsa.Yeniden yatırım yapanlara ve destek veren herkese teşekkür ediyor ve Ispartalının bu tür çalışmalara destek olması gerektiğini altını çiziyorum.

Şunu iyi bilelim ki eğitime yapılan yatırım çocuklarımıza yapılan yatırımdır, geleceğimizdir.