Üniversite şehri olana Isparta'da damak tadı yarışları sürüyor. Yenilikleri ile ün yapan ve Lokantacılar Odası Başkanlığı'na aday olan Metin Baysal yenilikler zincirine bir halka daha ekledi.

Üniversite şehri olana Isparta'da damak tadı yarışları sürüyor. Yenilikleri ile ün yapan ve Lokantacılar Odası Başkanlığı'na aday olan Metin Baysal yenilikler zincirine bir halka daha ekleyerek, Konya'dan getirttiği Mevlana ve etli pide ustası hem öğrenciye hem hekimlere hitap ediyor.

Yapmış olduğu bir buçuk metre boyundaki pidelerde sınırsız, yağsız ve soğansız özelliğini taşıyan bıçak arası etli ve Mevlana türü pidede koilestroi oranının binde 50'ler seviyesinde olduğunu belirten Müessese sahibi Metin Baysan, "Taktiğimiz üstte kıyma altta kaşar, bu pideyi yiyen çok yaşar. Kollstrol oranını binde 50'lerde tutan bu pide için bürokrasi dünyasından ve aynı zamanda hekim camiasından bir çok müşterimiz var" dedi.