Tunca Çorap iç giyim yönetim kurulu başkan vekili Fatih Mehmet Tunca sektör hakkında bilgiler verdi.



Fatih Mehmet Tunca: Birbirinden farklı renkleri, birbirinden özel modelleri ve en kaliteli iç çamaşırlarını, çorapları ve her türlü çamaşırı toptan olarak almak isterseniz adresiniz Tunca İç Giyim.

Sizlere en iyi hizmeti sunmak için tunca Toptan Çamaşır artık günümüzde çamaşır konusunda gerek iç çamaşır gerekse çorap ürünleri konusunda kalite ve fiyat uygunluğu açısından yerli mallarımız her zaman için ilk tercih konumuna yükselmiş durumdadır.


Bundan uzun yıllar öncesine kadar tekstil ürünleri ve giyim konusunda birçok firmanın ve hatta birçok insanın tercihi hep yabancı markalı giyim ürünleri ve çamaşırları olmaktaydı. Ancak günümüzde bu değişti ve yerli ürünlerin kalitesi göz önüne koyulmuş oldu. İşte bizler de bu yerli ürünleri sizlere ister perakende ister toplu olmak üzere satmak ve fayda sağlamak için açılmış bulunuyoruz.

Önceden sırf yabancı marka diye tercih edilen iç çamaşırları ve çorapları artık kalitesi ve tasarımları nedeniyle yerli markalı ürünlerden tercih edilmeye başlanmıştır. Bunun bilincinde olarak bizler de sizlere yerli markalı çamaşırların toptan olarak satışını sunmaktayız. 

Günümüzde artık yerli markalı çamaşırlar hem kalitesi hem de tasarımları nedeniyle tercih edilirler. Aslında fiyat olarak son derece uygun olmakla birlikte en kaliteli olan çamaşırların fiyatlarının bazen yabancı markalı ürünlerden bile fazla olduğunu görebiliriz. Ancak bu durum bile artık sorun olmuyor ve birçok firma ister perakende ister Toptan Çamaşır alımlarını ülkemizden yapmak istemektedirler. Bizler de bunu bildiğimiz için en uygun fiyatlı ürünleri sizler için tek yerine toplu olarak da satmayı uygun gördük ve siparişlerinizi almaya başladık.


Bilindiği gibi artık Türk markalı ürünler tekstil alanında son derece iyi bir seviyede. Bu tüm Avrupa hatta dünya ülkeleri için geçerli olan bir durumdur. Bu nedenle toptan iç giyim almak istediğiniz zaman bizlerden mutlaka teklif alabilir ve oldukça uygun fiyata ürün alımı yapabilirsiniz. Aldığınız ürünleri ise ister siz kullanabilir veya toptan aldığınız için perakende olarak da satışlarını yapabilirsiniz.




Daha detaylı bilgi için bizlere ulaşmanız yeterlidir:

FABRİKA: YENİ SANAYİ SİTESİ        

TOPTAN SATIŞ:
PİRİ MEHMET MAH 118 CUMHURİYET CADDESİ 86 - A
MERKEZ/ISPARTA 0 246 223 86 10 - 0 532 661 99 25 - 0 532 317 26 27