Ticarette Müşteriye güvenin azaldığı günümüzde Davraz Ev Dünyası, En Kaliteli Ürünleri Elden Taksit yaparak müşterilerine sunuyor. Firma Yetkilisi İsmail Korkmaz, spot olmayan 1. kalite orjinal ürünler sattıklarını, garantisiz, faturasız yada ikinciel ürün asla bulundurmadıklarını, yaptıkları satışlarda her türlü taksit imkanı sağladıklarını ifade etti. İşte o röportaj.. 

H32: Mağazanız kaç yılında açıldı, kaç yıldır hizmet veriyor?
Mağazamız 2002 nin mart ayında açıldı. İki ortaklı olarak işe başladık şuan firma sahibi olarak işe devam ediyoruz. Yani artık firma tek elden yönetiliyor.

H32:Davraz ev dünyasının diğer beyaz eşya mağazalarından farkı nedir.
İlk farkı tabi ki fiyatıdır. Zaten müşterilerimiz buraya her gelişinde bunu fark etmekte ve alışverişini bizden yapıyor. Fark edilir bir fiyat farkımız söz konusu.

H32: Fiyatı uygun derken satılan eşyalar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Satılan mallar mı farklı?
Düşük fiyatta ve kaliteli eşya satıyoruz. Müşterilerimiz aldığı malda asla bir çizik dahi bulamazlar. Her sattığımız ürün. Birinci kalitedir. Ucuz olmasının nedenine gelecek olursak düşük kar ve sürümden kazanç. Zaten sattığımız tüm ürünlerin Isparta bayisi biziz.

H32 Mağazanız kac bölümden oluşuyor?
Mağazamız beyaz eşya, elektronik eşya, züccaciye ve mobilyadan oluşuyor.çeyiz mağazası havasında bir magazadır.Ürün yelpazemizde yedi bin çeşit ürünümüz mevcut.

H32: Hangi marka eşyalar satıyorsunuz?
Beyaz eşya da Ariston Profilo Altus Sharp. Elektronikte LG, Samsung, Phılıps. Küçük ev aletlerinde Arzum, Tefal, Braun, Arnica…

H32: Alınan ürünleri müşterinin evine teslim ediyor musunuz?
Bizim amacımız öncelikle müşteri memnuniyetidir. Alınan tüm ürünleri müşterilerimizin kapısına kadar teslim etmekte bir görevimiz.

DAVRAZ EV DÜNYASI FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN> >

H32: Müşterilerinize ne gibi ek kolaylıklar sağlıyorsunuz?
Müşterilerimize en önemlisi ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Kişiye uygun ödeme sekli neyse onu uyguluyoruz. İster vadeli ister taksitle isterseler de peşin ödeme müşterimize bağlı şekilde işliyor.

H32: Yeni evlenecek çiftler ne kadar bir bütçeyle ev eşyalarını tamamlayabilir?
10 bin lira ile 30 bin lira arası gibi bir fiyatla ev eşyalarını eksiksiz tamamlayabilirler.

DAVRAZ EV DÜNYASI FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN> >

H32: Anneler gününe özel kampanyanız var mı?
Anneler gününe özel tüm ürünlerde özellikle küçük ev aletlerinde %50 ye varan indirimler sağlıyoruz.

H32: Devamlı müşterileriniz var mı?
Bizim şuanda 26 bin kayıtlı müşterimiz mevcut. Bunun sebebi müşterilerimiz bir defa geldiğinde memnun kalıyor ve tekrar alışverişini bizden yapıyor.

DAVRAZ EV DÜNYASI FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN> >
 
H32: Şuanda devam eden kampanyalarınız var mı?
Bu aya özel mayıs sonuna kadar tüm Ariston beyaz eşyalar da ücretsiz ve kesintisiz 7 yıl garantili ürünleri müşterilerimize sunuyoruz.