Tostu büfelerde ayaküstü yenen bir atıştırmalık olarak görmüyorlar burada. Tadı çıkarılarak yeniliyor. Tosta fast-food ve yemek türünden "ekmek arası yemek" muamelesi yapılıyor. 
Seçil Döner daha çok tost konusuda uzmanlaşmış bir mekan ama tostun yanı sıra Et Döner, Kumru, Sucuk Kaşarlı Tost, Pilavüstü, Menemen, Tava Sucuklu Yumurta, Tavuk Sote, Tavuk Izgara da iddialı. 



2009 yılında hizmet vermeye başlayan Seçil Döner sahibi Oğuz Keskin,Isparta’da kendi hayal ettiği bir tost dükkanı olmadığını fark edince "tost dükkanı" konseptini geliştirdi. Böylece "Seçil Döner" dükkanı doğdu.

1 YIL DENEYEREK KENDİNE HAS TADI OLUŞTURDU

Getirdiği en önemli yenilik, tosta öğün geçiştiren basit bir atıştırmalık değil "ekmek arası yemek" muamelesi yapmasıydı.Seçil döner sahibi Oğuz Keskin müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için tam 1 yıl deneme yaptığını , müşterilerin yaptığı karışımı beğendiğini artık kendine has bu karışımla hizmet verdiğini söylüyür.



Seçil Döner’de kullanılan malzemeler ya taze taze halden geliyor ya da tanınmış markalardan sağlanıyor. Önceden hazırlanmış yiyeceklerden uzak duruluyor. Sanayi tipi yağlar kullanılmıyor; Oğuz Keskin "Evimde kullanmadığım hiçbir markayı dükkánıma sokmuyorum. Bu markanın kimliğini ben oluşturuyorsam mekanın damak lezzetinin benim damak lezzetimi yansıtması lazım" diyor.



"Sağlıklı beslenmenin farkında olan herkes bizim müşterimiz" 

PİRİMEHMET MAH.1740 SOKAK NO: 5/3 

ALO PAKET HATTI:

0 246 232 70 50  /  0 554 787 96 11