ENSAR GİYİM Isparta'nın en çok tercih edilen Giyim Mağazalarından biri haline geldi. ENSAR GİYİM'in kuruluş hikayesini, mağaza sahibi Mehmet Emin Tunca’dan dinledik. Ensar Giyim'de hedefler büyük.Mehmet Emin Tunca Isparta'nın en büyük  giyim mağazasından biri olmayı planlıyor. 



- ENSAR GİYİM markasının kuruluşu ve Tekstil sektörüne girişiniz nasıl gerçekleşti?

Babam Nuri Tunca 1986 yılından beri tekstille uğraşıyor. Babadan gelen bir meslek olduğu için ve bayrağı daha da ileriye götürebilmek amacıyla bu sektöre başladık.İnsanlara daha iyi hizmet verelim anlayışıyla Isparta'da çok tanınan bir mağaza haline geldik. 



Ne tür kıfayetler satıyorsunuz?

Bayan giyim,Okul kıyafetleri, günlük kıyafetler, mont, kaban, çocuk kıyafetleri, günlük elbise ve  envai çeşitler....


Özellikle okul kıyafetlerinde iddalıyız.Müşterilerimize kaliteli malı ucuza vermek için durmadan çalışıyoruz.

Toptan ve parekende satışlarımızla Isparta halkının hizmetindeyiz.



- Markalaşmak sizin için ne ifade ediyor?

Ben bu işi seviyorum. Başarıyı yakalamamızdaki en büyük neden bu. Yoksa en kolay olan inşaat işine de girerdik. Hiçbir zahmeti yok. 


-  Tekstil sektörü ne durumda? Kriz söylentileri var...

Tekstil sektöründe her şey kötü gidiyor algısı var. Kesinlikle bu doğru değil. İşini iyi yaptıktan sonra müşterinde gelir paran da. İşin kolayına kaçıp maldan çalarsan, kalitesiz ürün satarsan,müşterini yolunacak kaz görürsen,insanları küçümsersen, ne müşteri gelir ne de işlerin yoluna girer. Çünkü üzülerek söylüyorum Isparta'da (genelde)  3 kişi biraraya gelip yükselmeyi hedeflemezken aksine birbirlerinin ayaklarını çukura atmaya çalışıyorlar. Bizde böyle zihniyet yok. Bizim farkımız bu. Biz nasibimize hep şükrettik hep şükredeceğiz.  

-  Isparta ekonomisi hakkında düşünceleriniz neler?

Isparta ekonomisi de gayet iyi. Bazı kesimler her zaman olduğu gibi karalama kampanyası yapıyor. Dünyanın genelinde büyük bir kriz var zaten. Buna rağmen hala Isparta dimdik ayakta. Isparta'yı bırakalım Türkiye'de bile milyonlarca sığınmacıya bakıyoruz. Böyle güçlü bir ülke varmı?...






SİZLERİDE MAĞAZAMIZA BEKLERİZ

Pirimehmet Mahallesi 1739 sokak no 15 Merkez/ISPARTA

Tel:                             0 246 232 34 23
Mehmet Emin Tunca 0 541 662 27 05
Nuri Tunca                0 535 339 30 12