2012-Temmuz ayında Demir Köprüde ki Mağazasıyla faaliyete gecen EXEN OFİS; geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hızla büyümeye devam ediyor. Bir Dünya Markası olan Burotime Ofis Mobilyalarını Isparta Konsept Bayiliğini yapan Exen Ofis, kuruluşundan bu yana gecen süre içersin  de satış hacmini hızla büyütüyor.  

Yeni kurulmasına rağmen 2012 ikinci 6 ayında hedeflediği ciroyu yakalan Exen Ofis, 2013 yılı da ise hedefin üstüne çıkarmayı başarmış. Devlet Malzeme Ofisinin alanında en büyük tedarikçilerinden biri olan Bürotime Ofis Mobilyalarının; Satış öncesi-satış-montaj ve satış sonrası hizmetlerini de yürüten Exen Ofis Büro Mobilyaları ; 2013 yılında satış dışı faaliyetlerden de hedeflediği satışı sağlamış.

2014 yılı hedeflerini dahada yükselten Exen Ofis Büro Mobilyaları; başarılarını , kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve müşteri odaklı satış faaliyetleri olarak açıklıyor.

Bürotime’nin ülke genelinde uyguladığı ‘’Tatil Sonrası Yenilenen Ofisler’’ kampanyası ile de Ispartalı müşterilerini ekonomik fiyata, kaliteli ürünle buluşturmayı hedefleyen Exen Ofis; %25 indirim ve vade farksız 9 taksit imkanı sunuyor.

2015 yılı hedefleri arsında Isparta da 2. bir Mağaza olduğunu belirten Exen Ofis Mağaza Müdürü Ulvi Sarıhan; Müşterilerimizin bize daha rahat ulaşmasını hedefliyoruz, bu nedenle 2015 yılını ilk çeyreğinde daha metrajlı 2. Bir mağaza ile müşterilerini ağırlamak istediklerini belirtiyor.