IYAŞ Park AVM'de müşterilerine ipeksi bir ten kazandırmayı hedefleyen Ersoy Kuaför, kendi alanında tek olmanın farkını yansıtıyor.

İsparta'nın yaşam merkezi haline gelen IYAŞ Park Avm'de faaliyet gösteren Ersoy Kuaför, adeta fark yaratıyor. Bay ve Bayan olarak 2 gurupta hizmet veren Ersoy Kuaför, müşteri memnuniyetini prensip olarak benimseyen firmalardan biri. "Daima kalite" parolası ile IYAŞ Park'm ilk gününden bu yana hizmet veren kuaförün sahibi Ersoy Zeybek, "IYAŞ Park gibi bir yaşam merkezinde tek kuaför işletimini gerçekleştiriyoruz. Böyle temiz ve neziz hâl bir salonda müşteri memnuniyetini sağlamak bizim farkımız.

Her bir müşteriye tek kişilik özel havlu kullanıyoruz günden güne öncelikle İsparta'ya sonra da yaşam merkezimiz IYAŞ Park'a değer katıyoruz. İsparta'da bay ve bayan olarak aynı salonda çift iş yapmanın gururunu yaşıyoruz. Aynı zamanda üst düzey müşterilerimizin olması bizi mutlu ediyor. Sıcak ortamımızda bir bayan bile çocuğuyla birlikte erkek bölümümüzde rahatlıkla oturabiliyor. İş prensibi bizim için çok önemli bütün amacımız değerli müşterilerimize ipeksi bir ten ve çevrelerinde farklılık yaşatmaktır'' diye konuştu.