Sektöre 1970'li yıllarda başlayan Dostlar Mefruşat 2017 yılında da emin adımlarla ilerliyor.

Dostlar Mefruşat 2017 yılında indirimlerle müşterilerinin karşısına çıktı

Tüm tül perdelerde %40 indirim sunan Dostlar Mefruşat,brillant zebra perdeleri 40 TL'den,brillant tül stor perdeleri de 50 TL'den satışa sundu.


Perde seçerken dikkat edilmesi gereken ve perde ile ilgili püf noktaları Dostlar Mefruşat işletmecisi Yusuf Türe beyden sizlere aktaracağız.

Perde alırken düşünmemiz gerekenler arasında hangi odaya, kaç metre, renk, model ve tarzınıza , evinizin ruhuna uygun modellere karar vermeniz gerekmektedir.

Bir evin tamamlayıcısı,  kıyafeti gibidir perdeler.  Bu yüzden evin tüm dekorasyonunu baştan aşağı mükemmelleştirebilir ya da çok kötü olabilir.  Detay gibi görünen fakat bir evin en önemli dekorlarından olan perde ve tüller evde geçirilen zamanı da kaliteli ve rahat geçirmemizi sağlıyor.  Tül perdeler,  kumaş perdeler ve stor perdeler işlevsel olarak birbirinden ayrılır.  Mekanik perdeler de stor, zebra  perdeler olarak adlandırılır.

Evin hangi bölümünde ne tür perde kullanılacak bu konuya geçmeden önce perde seçerken öncelikle kumaş dokusu çok önemlidir. Tül perde mi yoksa stor perde mi seçileceği değerlendirilmelidir. Bu iki perde tipi gerek kullanış, gerekse tarz açısından birbirinden oldukça farklıdır.

Kumaş perdede seçenek çoktur. Karar verildiğinde sadece renk, doku ve tür belirlenip pile modeli seçilmelidir. Ölçüler de tercih ettiğiniz firma alınarak dikime başlanır. Mekanik perde sistemleri tercih edilecekse bu durumda önemli hususlar bulunmaktadır.

Mekanik perdenin birçok çeşidi bulunmaktadır.  Bunlardan biri, katlamalı stor perdelerdir. Bu perde türleri, son dönemlerde tüllerin altında güneşlik olarak kullanılmaktadır. Ayrıca tek başına da kullanılabilir.  Bir hayli renkte, desende ve modelde stor perde bulunur.  Ayrı olarak dekorasyona farklılık katmak için stor perdelere istenilen eklemeler, boncuk işlemeler,  süslemeler de yapılabilir. 

Perde alırken düşünmemiz gerekenler arasında hangi odaya, kaç metre, renk, model ve tarzınıza , evinizin ruhuna uygun modelleri alacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Sonuçta her odaya aynı perde çok eskilerde kalan bir uygulamadır. 

Çocuk odası için ayrı yatak odası, salon ve tabi ki mutfak pencereleri için ayrı olmalı. Her biri dışarıya açılan farklı pencereler misali o pencerelerinde kıyafetleri perdeler olduğundan gayet titiz olmalıyız.

DAHA FAZLA BİLGİ VE ÇEŞİTLERİMİZ İÇİN SİZLERİDE MAĞAZAMIZA BEKLERİZ...

ADRES:

MERKEZ: PİRİMEHMET MAHALLESİ / MATBAALAR CADDESİ / NO:23 / MERKEZ / ISPARTA / 0 246 212 16 63

ŞUBE     :İSKENDER MAHALLESİ/121 CADDE /NOKTA APARTMANI/NO:54 MERKEZ/ISPARTA / 0 246 223 15 10