Isparta'nın ve bölgenin uyumayan gözü olan Maxi Güvenlik Sistemleri, 2017 yılında da büyük hedeflerle yoluna devam ediyor.

Firma Müdürü Murat Kocameşe beyden firma hakkında bilgiler aldık...

Müdür Murat bey firmaları ve yaptıkları özel kampanyalar için şöyle dedi:

''MAXİ GÜVENLİK elektronik ve güvenlik sektöründe 2008 yılında faaliyete başlamış ve bu sektörde kalıcı marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyerek Alarm ve CCTV sistemlerinin projelendirilmesi,  montajı, satışı ve satış sonrası hizmeti ve bunlara bağlı olarak TEKNOLOJİK ürünlerle ilgili alanlarda faaliyet göstermek amacı ile kurulmuştur. Ancak zaman içerisinde büyüyen iş hacmi ve gelen talepler doğrultusunda kendi alanında uzmanlaşmayı ilke edinmiş ve bunun sonucunda da faaliyet alanlarını ithalat, ihracat ve Türkiye geneline dağıtım olarak değiştirmiş olup güvenlik sektöründeki geniş çaplı malzeme ve destek sağlayan bir firma olarak kendini yenilemiştir.

 
Türkiye genelinde ve yaptığı ihracatlarında yüzlerce güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmalara ürün tedarik ederek bu alanda kendini geliştirerek dünya teknolojisini de yakından takip eden firmalar arasında yer almayı başarmıştır. Patentli olan markalarından Vision Guard, Cybervision, LifeSOS, Avenir adı altında satılan ürünlerde koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiş olup, ürün garantisi, teknik destek ve satış sonrası hizmeti ile çalıştığı tüm firmaların güvenini ve itibarını kazanarak temsilcisi ve diğer ürünlerde de MAXİ GÜVENLİK  ilkesine sadık kalıp dağıtımını yaptığı ALARM ve CCTV sistemlerini Türkiye Güvenlik pazarının en bilinen ve aranan ürünleri arasında yer alarak tüketicinin de haklı beğenisini kazanmıştır.

MAXİ GÜVENLİK Satışını ve kurulumunu yaptığı bütün ürünler CE belgesine sahip olup TSE ve ISO kalite sistem standartlarında üretilerek bayi ve son kullanıcıya ulaşmaktadır.

2017 YILI İÇİN TAKSİ VE SERVİS ARAÇLARINA ÖZEL KAMPANYA

Servis araçları ve taksilerde yaşanabilecek olumsuz vakaların önüne geçmek ve müşteri memnuniyeti açısından da önemi büyük olan kameralarda özel kampanyalar yaptık.Uygun fiyat ve 0 Komisyon 3 ay, 6 ay,9 ay taksit seçenekleri ile müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Kampanya dahilinde;2 yıl garantili,gece görüşlü,7 gün kayıt yapan,taksilerde 3 kamera (1 adet ses kayıtlı),servis araçlarında 4 kamera (2 adet ses kayıtlı) kameralardan kurulum ücretini de almıyoruz.

Gördüğünüzden daha fazlası bizde!

Gelen müşterilerimizden bazıları araç kameralarını başka firmalardan taktırıp geliyor.Bize dedikleri ucuza yaptırdık ama bu kameraları değiştirmek istiyoruz diyorlar.Çünkü ucuza taktırdıkları kamerada gece görüşü yok,Telleri kalitesiz,görüntü kalitesi düşük.Bunu sakın yanlış anlamayın biz kimseyi kötülemiyoruz.Müşterilerimizin dediklerini aktarıyoruz.Yaptığımız işlerin kalitesi,yapacağımız işlerin teminatıdır.'' ifadelerini kullandı.

SİZ RAHAT UYUYUN DİYE,UYUMAYAN GÖZLERİNİZ DEVREDE...

ADRES:

İSTİKLAL MAHALLESİ 1106 SOKAK NO:1

(ŞEVKET DEMİREL EVİ KARŞISI - VAKIF BANK ARKASI)

Sipariş ve Bilgi İçin: 0 246 218 2 218 - 0 506 609 58 39

http://www.maxiguvenlik.com/default.aspx

[email protected] www.maxiguvenlik.com