Bilişim sektörünün Isparta'daki önemli aktörlerinden Maksimum Bilgisayar, perakende satış, notebook, netbook, tablet pc, bayilik kanalı, kurumsal hizmetler, teknik servis hizmeti, güç ürünleri, toner/kartuş dolum, paket programlar, apple ürünleri, güvenlik ürünleri ve TTnet ADSL hizmetleri ile teknoloji adına A'dan Z'ye hizmet sunuyor. Kuruluşunu İlhan Çoban ile Murat Dikici'nin yaptığı Maksimum Bilgisayar, 6 Mart Caddesi üzerindeki yeni yerinde 406 m2 kapalı alana sahip oldu. Bu alanda perakende satış hizmetlerinin yanı sıra teknik servis hizmetleri de veriliyor.

            Maksimum Bilgisayar İşletmecisi İlhan Çoban, 2006 yılında bu yana sektörde faaliyet gösterdiklerini söyledi. Teknoloji adına herşeyi halkın hizmetine sunduklarını kaydeden Çoban, bilgisayar ve parçaları, cep telefonu, televizyon satışı yanı sıra teknik servis anlamında da güçlü bir hizmet ağına sahip olduklarını bildirdi. Yetkili servis anlamında TSE belgeli olduklarını anlatan Çoban, birçok ünlü markanın yetkili servisi olarak çalıştıklarını söyledi. Son olarak Teknosa ile de teknik servis anlaşması imzalandığını açıklayan İlhan Çoban, "herkes bilgisayar satabilir. Büyük şirketlerin karşısında bizler eriyebiliriz ama güçlü bir teknik servis ile daima ayakta kalacağımıza inanıyoruz. Biz onun için güçlü bir teknik servis hizmeti altyapısını kurduk. 17 kişiye istihdam sağlıyoruz. A'dan Z'ye her türlü hizmeti veriyoruz" diye konuştu.

            Maksimum Bilgisayar Sahibi İlhan Çoban, bayilik ağına da sahip olduklarını söyledi. Türkiye'nin dört bir yakasında 150 bayiye sahip olduklarını bildiren Çoban, internet sayfası sayesinde bu bayilerle alışverişin gerçekleştirildiğini anlattı. İlhan Çoban, satış sonrasında da 1 yıllık ücretsiz teknik destek hizmeti sunduklarının altını çizdi.

            Maksimum Bilgisayar İşletmecisi İlhan Çoban, yapılan hizmetleri şöyle sırdaladı:

-Perakende satış

            Apple başta olmak üzere Asus, Dell, LG, Samsung, Philips gibi çok sayıda markanın ürünleri satışa sunuluyor. 5750 stoklu ürün, anında çözüm. Yerli/Yabancı yüzlerce marka, aktif on-line satış sitesi, satış sonrası ücretsiz teknik destek.

-Notebook/Netbook/tables pc satışı

-Kurumsal hizmetler

            Kurumların ve firmalarnı ihtiyaç duyduğu tüm teknolojik çözümleri kapsayan bir paket geliştirilmiştir. Bakım sözleşmeleri, ürün alımları, hizmet alımları ve sarf malzeme desteği konusunda çözüm ortağıyız.  Maksimum Bilgisayar'ın 250'e yakın kurumsal çözüm ortağı bulunmakta.

-Teknik servis hizmeti

            Bilgisayar sektörünün en önemli ayağı olan satış sonrası destek konusunda Maksimum Bilgisayar, alanında uzman 9 kişilik teknik personeli ile hizmet vermektedir. Isparta'nın en modern teknik servis birimine sahip olan firmamızda, bilgisayar tamirinden, yazıcı bakımına, notebook tamirindenr sistem problemlerine kadar pek çok konuda sertifikalı destek sunulmaktadır.

            Mikrosoft, Dell ve Asus ile partnerlik, İntel ile kanal ortaklığı, Samsung, Acer, Aier, Tuncmatik ve Teknosa ile yetkili servis anlaşmaları bulunmaktadır.

-Güç ürünleri

-Toner/kartuş dolum

-Paket programlar

-Aplle ürünleri

-Güvenlik ürünleri

-TTnet ADSL

İLETİŞİM

Pirimehmet Mah. 6 Mart Caddesi üzeri

TEL: 232 50 01

www.maksimumbilgisayar.com