Çalıştay Haberleri

çalıştay haberleri ve güncel çalıştay gelişmeleri, çalıştay ile ilgili tüm video, çalıştay fotoğrafları ve çalıştay haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

24-25 Nisan 2024 tarihlerinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi uluslararası bir çalıştay düzenlenmesi planlandı.

Isparta

13-14 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Depreme Dirençli Isparta Çalıştayı  ardından 5 grup tarafından yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Isparta

Turizm ve Gastronomi Fuarının güçlü ve zayıf yönleri masaya yatırılarak, ikincisi planlanan fuarın geliştirilmesi ve ulusal seviyeye taşınması için yapılacak...

Isparta

Turizm ve gastronomi fuarının şehrimize sağladığı yararlardan bahseden Vali Baruş, “Ispartalılar gastronomi alanında sahip oldukları bu zenginliğin farkına vardılar” dedi.

Isparta

Cumhuriyetin 100. Yılında Yalvaç Sempozyumu & Çalıştayı programında Yalvaç’ın geleceği için birçok proje fikri ortaya çıktı.

Isparta

Isparta'da SDÜ ev sahipliğinde “Yöneticilerin Prangaları” ana temasıyla bu yıl yedincisi düzenlenen “Yönetimde Eleştirel Perspektifler (YÖNEP) Çalıştayı” yapıldı.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Şehir Merkezi için öncelikle kentsel dönüşüm stratejisinin uygulamaya geçirilmesinin hayati önem arz ettiğini belirtti.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çelik'i ziyaret eden Milletvekili Zabun, ITSO öncülüğünde düzenlenecek bir çalıştayda tüm sorunları detaylarıyla ele...

Isparta

Şehrin deprem afetine hazırlıklarının tartışılması, deprem öncesi yapılması gerekenlerle ilgili yol haritasının belirlenmesi amacıyla Depreme Dirençli Isparta Çalıştayı düzenleniyor. 

Isparta

ITSO’da Deprem Çalıştayının İkincisi Düzenlendi

Isparta

Isparta İçin Yol Haritası Belirleniyor

Isparta