Burdur Haberleri

burdur haberleri ve güncel burdur gelişmeleri, burdur ile ilgili tüm video, burdur fotoğrafları ve burdur haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Burdur'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 804 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı, 156 araç trafikten men edildi.

Isparta

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yapılan operasyonda ruhsatsız silah ve tabancalar ele geçirildi.

Isparta

Burdur-Isparta karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil takla attı.Kazada bir kişi yaralandı.

Isparta

Burdur'un Bucak ilçesinde bir apartmanın otoparkında park etmeye çalışan sürücü fren yerine gaza bastı. Duvara çarpan sürücünün ayağı sıkıştı.

Isparta

Burdur’un Bucak ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsünün dereye uçması sonucu 1 kişi yaralandı.

Isparta

Burdur’un Kemer ilçesine bağlı Asarcık Yaylası'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Isparta

Ülkemizin 31 Pancar Kooperatifinden biri olan S.S.Burdur Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Gürcan, Pancar Kooperatifinin yapısı ve...

Gündem

Antalya’da dün yaşanan Teleferik kazasında ölen Memiş Gümüş’ün Burdur İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu öğrenildi.

Isparta

Burdur merkez Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'nde bulunan tek katlı bir evde, şizofreni hastası olduğu belirtilen Ahmet D. (46), sabah saatlerinde...

Isparta

Burdur’un Bucak ilçesinde, evin bahçesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince eve sıçramadan söndürüldü.

Isparta

Isparta’dan havlanan ve içerisinde 5 mürettebatın bulunduğu askeri helikopter, havalandıktan bir süre sonra Burdur Gölü kıyısına zorunlu iniş yaptı.

Isparta

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tefenni ilçesinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda bir terör örgütü üyesini yakaladı.