Ev Haberleri

ev haberleri ve güncel ev gelişmeleri, ev ile ilgili tüm video, ev fotoğrafları ve ev haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Artan konut kredileri ve yüksek faiz oranları nedeniyle konut sahibi olmak giderek zorlaşıyor.

Isparta

Isparta'da 3 katlı bir binanın 2. katında yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine üst kattaki daire de hasar gördü.

Isparta

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı kira beyannamesi için uyardı.

Isparta

Ev satın almak isteyen vatandaşların yeni trendi belirlendi. Türkiye genelinde konut fiyatları artarken, büyükşehirlerde ev sahibi olmak giderek zorlaşıyor.

Isparta

Sarımehmetler Köyü'nde yaşayan 59 yaşındaki İshak Yeşil, koyun-keçi yününden imal edilen giyeceklerin ve yaşam malzemelerinin sağlık açısından önemine dikkat çekiyor.

Isparta

Isparta'da birçok belediye başkan adayının öncelikli vaadi haline gelen konut yapımı, vatandaşlar arasında da önemli bir gündem maddesi haline geldi.

Isparta

Ev sahibi olmak isteyen düşük gelirli vatandaşlar için devlet tarafından prefabrik ev yardımı yapılmaktadır.

Isparta

Evini kiraya veren milyonlarca mülk sahibi için süreç 1 Mart itibarıyla başladı. Kişilerin bu ay sonuna kadar beyanname vermeleri gerekiyor.

Isparta

Isparta'da, Merkeze bağlı Kuleönü beldesinde evinin çatısında onarım yaparken dengesini kaybeden 44 yaşındaki İ.Ç., yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı.

Isparta

Isparta'da çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bir evin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Isparta

Maliye Bakanlığı, kira gelirlerinden kaçışı önlemek için vergi dışı bırakıldığı düşünülen 2 milyon konutu belirtilerek, sahiplerinin titizlikle inceleneceği bildirildi.

Isparta

Isparta’da bir çelik konstrüksiyon firmasının müdürü Aynur Durmaz avantajlarından dolayı artık prefabrike ve çelik konstrüksiyonu tercih edildiğini belirtti.