Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve Yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Isparta

'Yok Artık' dediğimiz şaşırtan görüntülere bu sefer bir yenisi daha eklendi. Isparta'da bir vatandaş Kaymakkapı Meydanı'nın ortasına tuvaletini yaptı.

Isparta

Senede bir kez nisan ayında açan ve 10 gün boyunca canlı kalabilen Tulipa Orphanidea Lalesi'nin koparılmasının cezası bu yıl 387...

Isparta

Isparta'da Ramazan Bayramı'nda Milli Parklar ve Tabiat Parkları ziyaretçi akınına uğradı. Tatili fırsat bilen vatandaşlar kendilerini doğada buldu.

Isparta

Isparta'nın Deregümü köyünde yaşayan 3 yaşındaki Eflin Ada Çolak, bugün hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatlarıyla, mezarlıklarda temizlik ve ilaçlama çalışmaları başladı.

Isparta

Sudenur Delikkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen şiir yarışmasında 1. oldu.

Isparta

Isparta Detaylı Seçim Sonuçları, Haber32 sitemizde..

Isparta

Isparta'nın renkli sokak sanatçısı Hüseyin Fevzi Marangoz, ilginç kostümüyle şehrin dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

Isparta

Uluborlu'da hayırsever bir vatandaş okula bilgisayar bağışında bulundu.

Isparta

Isparta’da sürücünün kontrolünden çıkan cip kaldırımda askıda kaldı. Cip kurtarılması için vatandaşlar ve polis seferber oldu.

Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.