Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kanal 32 TV’de katıldığı canlı yayında kendisi hakkında iftira kampanyaları düzenleyen rakiplerine sert cevaplar verdi.

Isparta

Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre, Isparta'da önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu değişkenlik gösterecek.

Isparta

Isparta'da yaşayan vatandaşlar, kuraklık ve yağışsızlık nedeniyle endişe duyarak, bugün Cuma namazının ardından toplu bir şekilde yağmur duasında bulundu.

Isparta

Isparta Mimar Sinan Caddesi'nde dikkat çeken olay, bir vatandaşın zor durumda olduğunu karton kağıda yazarak ifade etti.

Isparta

Isparta’da pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek.

Isparta

Isparta'da hava durumu nasıl? Meteoroloji Isparta için 5 Ocak 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı.

Isparta

Ispartalı Umre kafilesi, kuraklıkla mücadele eden Eğirdir Gölü için yağmur duası yaptı.

Isparta

Yurtta kendisini hissettiren kış ile birlikte sıcaklıklarda düşüşler sürüyor. Cuma gününden itibaren Isparta'da sıcaklıklarda düşüş yaşanacak.

Isparta

Meteoroloji'nin turuncu kod uyarısı yaptığı Antalya’da şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar adeta felaketi yaşıyor.

Isparta

Isparta’da evden – eve ve ofis taşımacılığı alanında uzman olan Yağmur Nakliyat, her bir müşterisine en yüksek kalitede ve güvende...

Isparta

Meteorolojik kaynaklar, Akdeniz bölgesindeki Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye illeri için Pazar günü yağmur beklendiğini açıkladı.

Isparta

Geçtiğimiz haftalarda şiddetli yağışta olumsuz etkilenen asırlık caminin kubbeleri şimdi sacla kapatıldı.