Yalvaç Haberleri

yalvaç haberleri ve güncel yalvaç gelişmeleri, yalvaç ile ilgili tüm video, yalvaç fotoğrafları ve yalvaç haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki bir kamyonet kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan bir ağaca...

Isparta

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katılmak üzere Yalvaç’a geldi.

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Zafer Partisi'nin belediye başkan adayı olan 68 yaşındaki Süleyman Yalvaç, seçim kampanyasını farklı bir yöntemle sürdürüyor.

Isparta

Tarihçi Bekir Manav, devlet arşivlerini kaynak göstererek, Yalvaç İlçesine bağlı köylerin eski isimlerini açıkladı.

Isparta

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçede yapılan içme suyu analiz raporlarını yayınladı.

Isparta

Isparta'nın Yalvaç İlçesindeki Gazipaşa İlkokulu’nun anasınıfı öğrencileri, Yalvaç Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren büyüklerini ziyaret ettiler.

Isparta

Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürlüğü, Isparta’da Yalvaç İlçe Merkezi, Hisarardı, Kuyucak ve Bağkonak köylerini kapsayan Taşkın Kontrol Tesisi...

Isparta

Görev yaptığı köy okullarını baştan yaratan Alev Öğretmen, Isparta'nın Yalvaç ilçesinde de öğrencilerine kolejleri aratmayacak bir eğitim ortamı sağladı.

Isparta

Isparta’da iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Isparta

Yalvaç Belediyesi’nde 6 Mart'ta imzalanan toplu iş sözleşmesiyle en düşük işçi maaşının 31 bin TL’ ye yükseltildiği açıklandı.

Isparta

Yalvaç'ta bir araç aniden yanmaya başladı. Alevlerin birden yükseldiği yangına itfaiye ekipleri kısa sürede olaya müdahale etti.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme havuzu projesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından ek ödenek tahsis...