Burdur Haberleri

burdur haberleri ve güncel burdur gelişmeleri, burdur ile ilgili tüm video, burdur fotoğrafları ve burdur haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Burdur’da semt pazarında kurulan tezgahlardan kıyafet ve para çaldığı belirlenen hırsız, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Isparta

Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kestel köyü çöplük mevkiinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Isparta

Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'nda BAKA standını ziyaret ederek Antalya, Burdur ve Isparta’da...

Isparta

Emekli Öğretmen - Köşe Yazarı Bayram Aygün'ün Haber32 okuyucuları için kaleme aldığı "Kalpleri Isparta, Burdur’da Olan Komşular" başlıklı yazısı...

Isparta

Burdur Belediyesi, hem engelli hem de engelsiz beden işçisi olarak görev yapacak toplam 67 personel alımı yapacak.

Isparta

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 06-14 Nisan tarihleri arasında kent genelinde suçların önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanması için başarılı...

Isparta

Burdur'da gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 804 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı, 156 araç trafikten men edildi.

Isparta

Burdur'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yapılan operasyonda ruhsatsız silah ve tabancalar ele geçirildi.

Isparta

Burdur-Isparta karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil takla attı.Kazada bir kişi yaralandı.

Isparta

Burdur'un Bucak ilçesinde bir apartmanın otoparkında park etmeye çalışan sürücü fren yerine gaza bastı. Duvara çarpan sürücünün ayağı sıkıştı.

Isparta

Burdur’un Bucak ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsünün dereye uçması sonucu 1 kişi yaralandı.

Isparta

Burdur’un Kemer ilçesine bağlı Asarcık Yaylası'nda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.