AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Fevzi Özdemir, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı eleştirmeye devam ediyor. Sosyal medya üzerinden kentteki sorunları sık sık paylaşan Özdemir, bu kez Gökçay’ın son durumuyla ilgili paylaşımlar yaparak tepki gösterdi.

Özdemir, Belediye’nin imara açtığı bölgeleri eleştirerek şu görüşleri dile getirdi:

“Bu bölge hepimizin bildiği Gökçay mevki.Tarih konağı altı.Ne olmuş diyeceksiniz, haklısınız manzara değil ama manzarası güzel. Belediye buraları İmara açtı.Gerçekten çok yazık ,tabiiki bu benim düşüncem. Kasap et derdinde koyun can derdinde derler ya,öyle bir şey benim güzel memleketime yapılan.

Şimdi soruyorum, İmara açacak yermi bulamadınız, diğer alanların köküne gıranmı girdi, Davraz mah,karaağaç mah,Gazi Kemal mah, Sermet mah,İskender mahallesi,Gülcü mahallesi,vb,buraları ne güne duruyor,buralarda iyileştirmeler yapıp Kenti, neden hem güzelleştirip, hemde sosyo kültürel yapılara sahip çıkmıyorsunuz.Tarım alanlarına dikmişsiniz gözü,talan ediyorsunuz.Buda yetmezmiş gibi,bu dilberim mesirelik alanlarımıza neden dalıyorsunuz.Çokmu para lazım,buraları çokmu değerli sizlerin gözünde.Gökçayın göbeğini de açın İmara olsun bitsin.Öküzbattıyıda açın,Sidreyide açın bakın orasıda çok güzel,hattâ Ayazmanadaki kestaneleri falan kesin orayıda açın,havası güzel,açın açın vallahi açın nasılsa engel olan yok herkes kendi aleminde,açında sonra bu memlekette gerine gerine gezinin.

Bakınız şurada 1 yıl daha talan edersiniz ama bu hesaplar kesinlikle sorulacak.Allah bu hesapları sorabilecek vatan evlatlarına bir gün fırsat verecektir diye düşünüyorum.Sadece şunu belirtmekte fayda görüyorum.Anlayana, "İmar alanlarını açmak fikir,ama gereken yerlere,olması gereken yerlere İmar alanı açmak,BÜYÜK FİKİR”