Kullanıcılarının ihtiyaçlarına en hızlı ve en doğru şekilde cevap veren Flatfy bir emlak arama motorudur. 37 ülkede uluslararası bir hizmet veren Flatfy - uluslararası emlak arama motoru ile aranılan evi bulmak çok daha kolay. 
 

Kullanıcılarının ihtiyaçlarına en hızlı ve en doğru şekilde cevap veren Flatfy bir emlak arama motorudur. 37 ülkede uluslararası bir hizmet veren Flatfy - uluslararası emlak arama motoru ile aranılan evi bulmak çok daha kolay. En büyük emlak sitelerinden verileri toplayarak kullanıcılarına sunan bu girişim her geçen gün büyümeye devam ediyor. Eğer yatırım amaçlı gayrimenkul ihtiyacınız varsa veya bir taşınmaz almak istiyorsanız Flatfy bütün isteklerinize cevap verecektir. Aynı zamanda istatistik verilerini de paylaşarak kullanıcılarına farklı şehirlerde yer alan ev fırsatlarından da haberdar ediyor. Ağustos ayı konut fiyatları raporları ile emlak piyasalarını takip edebilirsiniz.

Apartman daireleri fiyatları Ağustos ayında bazı şehirlerde artmaya devam ederken bazı şehirlerde durgunluk devam ediyor. İstanbul en pahalı apartman dairelerine sahip. İzmir ise doğal güzelliği ve büyük şehir olması sebepleriyle yüksek fiyatlardan ev satışına devam ediyor. İzmir ev fiyatları ortalama 240 bin TL civarında seyrediyor. Antalya yaz sezonundan en çok faydalanan şehir olarak ev fiyatlarını bir önceki aya göre yükselterek satışlarını arttırıyor. Adana gelişen şehir yapısıyla 200 bin TL üzerine çıkmayı başararak geçen aya göre fiyatlarını da yükseltiyor. Bursa konut fiyatları 200 bin TL’nin altında kalarak alıcılara yatırım ve yerleşim olanaklarını sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Mersin, Gaziantep, Konya şehirlerinde ise ev fiyatlarında büyük değişiklikler yaşanmıyor. Ankara ise en ucuz evlere sahip büyükşehir. Merkezden uzaklaştıkça ev fiyatları 140 bin TL’ye kadar düşüyor. Ankara ev sahibi olmak isteyenlerin tercih edeceği en ucuz ev fiyatlarına sahip şehir olarak yatırımcıları kendine çekiyor.

tr.Flatfy.com tarafından özenle hazırlanan bir diğer rapor ise oda sayılarına göre apartman dairelerinin fiyatları oluyor. Ankara en ucuz evleri satmaya devam ediyor. 4 odalı evlerde bile fiyat 204 bin TL civarında seyretmekte. Kayseri ise ev sahibi olmak isteyenler için bütçe dostu bir şehir olarak gözüküyor. 1 odalı evlerde en uygun imkanlar Gaziantep, Kayseri, Konya ve Mersin şehirlerinde bulunuyor. 4 odalı evlerde en yüksek fiyatın Gaziantep’te olması ise bir başka dikkat çekici detay olarak yer alıyor. Öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu Mersin’de ise ev fiyatları oldukça uygun. Antalya 2 odalı ev satışlarında yüksek fiyatlara sahip oluyor. Bursa konut fiyatları ile yatırımcılar ve İstanbul’a yakın olmak isteyenler için oldukça iyi fiyatlar sunuyor.