Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası ( MATSO ) Başkanı Ahmet Boztaş seçim startını organ üyesi adayları ile birlikte verdi. Toplantının açılışında konuşan Boztaş, MATSO yönetimi olarak 4 yılda güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi. Ekip arkadaşları ile önümüzdeki 4 yıllık süreçte yapacakları hizmetler ile Manavgat’a iz bırakmak istediklerini kaydeden Boztaş, “Şu anda seçime gireceğimiz komitede aday olan değerli yol arkadaşlarımızla önümüzdeki 4 yıllık süreçte güzel bir ekip çalışması yapmak istiyoruz. Bunun için programımızı hazırladık. Tüm çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Manavgat’ın ilçe ekonomisini çeşitlendirmek ve güçlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Boztaş, yarım kalan projelerini tamamlamak için aday olduğunu açıkladı. Manavgat Üniversitesinin ilk adımı olan MATSO Turizm Fakültesini ilk dönemde yaptırdıklarını hatırlatan Boztaş, “ ilçemize kazandıracağımız diğer fakülteler ile başta Manavgat Üniversitesi olmak üzere ilçe ekonomisini çeşitlendirecek ve değer katacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Fuar ve kongre Merkezi gibi birçok projeyi tamamlamak amacıyla yeniden aday oldum. Etkin, risk alan, çalışkan bir kadro olan ekimizle birlikte Manavgat’a iz bırakacak çalışmalara imza atarak 5 yıldızlı hizmetlerimize devam etmek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından organ üyeleri ile birlikte toplu olarak fotoğraf çektirildi.

MATSO organ seçimlerinde mavi liste ile seçime girecek olan Ahmet Boztaş başkanlığındaki ekip Demokrasi Bulvarı Ezgi Market yanında bulunan seçim ofisini kalabalık bir üyenin katılımı ile miting gibi bir havada gerçekleştirdi. Açılış adeta bir gövde gösterisine dönüşürken üyeler Boztaş ve organ üyesi adaylara hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılışta kısa bir konuşma yapan Boztaş, tüm üyelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Seçimin düzeyli seviyeli geçmesini temenni eden Boztaş, 1 Nisan da yapılacak olan MATSO organ seçimlerinin Manavgat iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Boztaş, seçim ofisini hayırlı olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.