Aya Yorgi oteli toplam 106 tane konforlu oda bulunmaktadır. Odaları 93 adet deluxe, 6 adet standart, 3 adet teras, 3 adet superior ve 1 adet teras suit olmak üzere gruplandırılmıştır. Otel tüm odalarında eşsiz manzarayı seyredebileceğiniz balkon, sıkıldığınız da alternatif olarak değerlendirebileceğiniz uydu TV, size özel mini bar, eşyalarınızı koruyabileceğiniz emanet kasası gibi birçok detay düşünülmüştür. 

Oteldeki   standart odaları havuz manzarasına, teras suit odaları deniz manzarasına ve superior odaları hem havuz hem de deniz manzarasına sahiptir. Oteldeki en küçük oda 25 metrekare en büyük oda ise 50 metrekare, olmasının yanı sıra 25 metrekare teras ve 8 metrekare balkona sahiptir.

Otelin odalarının farklı tasarımları ve konseptleriyle her yaşla ve zevke hitap etmektedir. Otelin evcil hayvanlarınız da kabul edilerek hem sizin hem de evcil hayvanınız için güzel bir tatil sunmaktadır.

Kampanyalar

Aya Yorgi koyu’ nun keyfini Aya Yorgi otelin anlaşmalı olduğu plaj tesisleri ile ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Bunun  yanı sıra dünyaca ünlü beach cluplara da ücretsiz giriş ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Güneş ve Ege’ nin masmavi denizi ile huzurlu bir tatil fırsatını uygun fiyatlarla sunan otel bunun yanı sıra gündüz plaj aktiviteleri, akşam Dj performanslarıyla da eğlenceli bir tatili yine uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Hem ruhunuzun hem de bedeninizin dinlenebilmesi ve eğlenebilmeniz için sıkça kampanyalar yapmaktadır. Özel günlerde ve yılın bazı günlerinde yaptığı indirim fırsatlarını yakalayarak bütçenize uygun tatil seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Otelin hafta sonlarına özel %10 indirimi bulunmanın yanı sıra bu fırsatı hafta içine de taşıyabilmeniz için hafta içi de %10 indirimli fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Yanınıza sevdiğiniz bir kişiyi de alarak uygun fiyatlı ve eğlenceli bir tatil geçirebilmeniz için yaptığı tek kişi fiyatına çift kişi konakla kampanyalar bulunmaktadır. Aynı zamanda otel de 10 gün kalan müşterilerine 11. gece ücretsiz olmaktadır.

Aya Yorgi Otel’in Muhteşem Hizmetleri

Müşterilerin beğenisini kazanmak amacıyla otelde bulunan bir çok konsepten size en uygun olanı seçebilirsiniz. Otelde lobby bar, havuz snack bar, havuz bar bölümleri bulunmaktadır. Aynı zamanda otel de güne enerjik başlamanız için hazırlanan muhteşem kahvaltı ve kaldığınız süre boyunca kendini, gurme gibi hissedeceğiniz eşsiz lezzetler tatma ayrıcalığını sunmaktadır. Otel de nargile keyfi yapabileceğiniz alanda otelin müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak yaptığı alanlardan bir tanesidir.