İşte MHP İl başkanı İsa yalçının açıklaması;

GENEL  KURULA HAZIRIZ

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart 2018 tarihinde Milli Duruş, Şüheda Vefa, Millete Beka adıyla Sayın Genel başkanımızın veciz bir şekilde ifade ettiği 12. olağan kurultayına hazır olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Özellikle ‘Sen Doğmana Bak, Güzel Gün’  diye başladığı ve her kurultayında Türk milletine yeni bir umut, Türk milletine yeni bir gelecek ve Türk milletine yeni bir sözleşme yaptığı kurultayların 12. Allah nasip ederse 18 Mart Pazar günü, Ankara’da Arena Stadyumunda Türk Milletinin Şanına, Türk milletinin büyüklüğüne yakışır bir şekilde, bütün hemşerilerimizle, bütün Türkiye’deki bu davaya inanmış ve bu sevdaya inanmış arkadaşlarımızla birlikte inşallah coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz.

LİDERİMİZİN ÇEKİÇLE VURDUĞU YERE,
HER BERABER BALYOZLA VURMAYA
DEVAM EDECEĞİZ

 Bu kurultayımızda sayın genel başkanımızın özellikle 2023 lider Türkiye vurgusuyla yeni,den bir hedefe kilitlenip  Liderimizin çekiçle vurduğu yere, her beraber balyozla vurmaya devam edeceğiz. Isparta’da üst kurul delegeleri ile yaptığımız istişarelerle bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Allah nasip ederse de orada bu coşkuyu bizimle paylaşmak isteyen ve Milliyetçi Hareketin üzerindeki buy tarihi sorumlulukta bende varım diyen bütün Hemşerilerimizle, bütün partililerimizle birlikte o gün Arena Stadında olacağız.

KURULTAYA ISPARTA HALKINI DAVET ETTİ

Isparta’da bütün hemşerilerimizi sayın genel başkanımızın bu kutlu yürüyüşüne, 12. büyük kurultayına davet ediyoruz. Isparta’dan ve ilçelerimizden Allah nasip ederse otobüslerle bizde orada olacağız.