Bu önemli günde Başkan Saffet Acar’ı Isparta’dan, Denizli’den Afyon’dan ve çevre ilçelerden birçok seveni, dostu yalnız bırakmadı. 

Adliye arkasında bulunan yerde açılışı yapılan seçim bürosunun açılışına CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in baş danışmanı eski Bayındırlık Bakanı Abdülkadir Akcan, çevre il ve ilçe teşkilatları ve binlerce vatandaş katıldı.

Millet İttifakı seçim bürosu açılışında konuşan Dinar Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Saffet Acar, 2 dönemdir Dinarlı seçmenlerin oylarıyla belediye başkanı olarak seçildiğini, üçüncü dönem de ise yeniden halkın karşısına çıktıklarını belirtti.

Halkın büyük teveccühüyle iki dönem Dinarımıza hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Acar; “Bizim ahdimiz ve andımız Dinar’a en iyi şekilde hizmet etmektir. Tek amacımız Dinarlı hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve daha müreffeh bir Dinar’ı her yönüyle inşa etmektir” dedi. 

Eski Bakan ve Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Abdülkadir Akcan ise yaptığı konuşmada, Saffet Acar’ın % 51, % 60 ile iki kere seçildiğini şimdi ise en az % 70 oy oranıyla yeniden başkan olacağını söyledi. 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise, vatandaşların sandığa giderken, ülkenin ekonomik durumunu göz önünde bulundurmaları gerektiğini, memlekette ve Dinar’da birçok işsiz genç, emeklilikte yaşa takılmış vatandaş ve mağdur olan birçok vatandaşın bulunduğunu kaydetti.

Konuşmalardan sonra yapılan dua eşliğinde Seçim Komuta Merkezinin açılışı yapıldı.