Dokuz aydır beklenen gün geldi çattı, dokuz aydır yaşanan kalp çarpıntıları ‘’Acaba nasıl olacak’’ sorularının tüm cevapları doğum gününde yanıt bulacak. Anne adayı dokuz aydır içinde taşıdığı, kendi kanı ile beslediği, kalbiyle ve diliyle konuştuğu bebeğini kucağına alacak ve onu teni ile hissedecek, dokunacak. En büyük mucizeyi yaşayacağı doğum gününde, kendisini ve bebeğini ziyarete gelecek misafirleri, dostları, arkadaşları ve ailesini karşılayacak oda kapısı elbette ki bebek gibi çok güzel ve çok tatlı olmalı.

          Bebek kapı süsü bebeğin ismi ve çeşitli materyallerle, oda kapısının süslemeye yarayan dekoratif objedir. Bebek kapı süsü hastane oda kapısı ve evde bebeğin oda kapısı olmak üzere iki oda için yapılır. Her ikisi için de aynı bebek kapı süsü tercih edilebileceği gibi, iki farklı kapı süsü de olabilir; hastane için ayrı kapı süsü, ev için ayrı kapı süsü şeklinde. Güzel olaylar mekanlar süslenerek kutlanır, bebek kapı süsü bebeğin gelişini kutlamanın en mühim detaylarındandır.

           Mevcut bebek kapı süsü seçenekleri göz alıcı, pamuk şeker gibi tatlı ve renklidir. Anne adayı dilerse bu seçenekleri kullanır, ona en güzel seçenekleri sunmak bizim için zevklerin en güzeli olacaktır. Bebek kapı süsünde model oluşturma, yaratıcılıkla doğru orantılıdır, istenilen malzemeden, istenilen kombinler oluşturulabilir.

           Bebek kapı süslerinde kullanılan renkler, tıpkı bebekler gibi rengarenktir, tüm renkler kullanılır; gökkuşağı gibi, şenlik gibi…

           Bebek kapı süsü şekilleri; bebeğin isminin ortasına yerleştiği çember, bebeğin ismini içine alan fotoğraf çerçevesi, bebeğin ismini taşıyan uçan balonlar, bulutlar, güneş, ay ve yıldız, beşik, taç, melek kanadı, yelkenli, bebek arabası, yumurta, biberon, kalp, fiyonk, uçak, bebek, palmiye, çizgi film kahramanları, at arabası, şapka, ev, sepet, bisiklet, dümen, ağaç, deniz simidi, ayna, araba, palyaço ve daha pek çok şekil. Süslemelerde kullanılan hayvan figürleri de leylek, ayıcık, sincap, kelebek, fil, kuş, arı, at, baykuş, tavşan, zürafa, ördek, maymun, uğur böceğidir.

          Bebek kapı süsü yapımında kullanılan materyaller; pleksi, ayna, hasır, keçe, kumaş, pamuk, tül, kurdele vb. metaryallerdir. Bebek kapı süsü oda kapısını ortalayacak, ana figür ve isim ortaya gelecek şekilde renk konseptine uygun uzun tül ya da saten kumaş ile kapıya bağlanır ve sabitlenir.

          Tercihen, bebek kapı süsü ile takım oluşturacak şekilde bebek puseti ve bebek yastığı da bebeği karşılayacak eşyalar içine dahil edilebilir. Hepsini sizin kadar özenli ve güzel hazırlamak işlerimizin en güzelidir.

           Bebek kapı süsleri mutlaka saklanmalıdır, bebeğiniz büyüdüğünde ona mutlaka göstermelisiniz.

http://www.cikolataatolyesi.com.tr web sayfasında Bebek Kapı Süslerine göz atabilir ve ücretsiz kargo fırsatıyla ürünlere sahip olabilirsiniz.