Beykoz da ki Kurye Hizmetleri Sağlayıcısı olarak, Beykoz veya İstanbul'un herhangi bir yerinde, günün veya gecenin herhangi bir saatinde, kritik son tarihlere karşı yüksek öncelikli paketleri almaya ve teslim etmeye hazırız. Profesyonel Beykoz Kurye Hizmetleri Sağlayıcısı olarak haftanın yedi günü, günde 24 saat çalışıyoruz, çünkü müşterilerimizin bize o zaman ihtiyacı var. Günün veya gecenin hangi saatinde aradığınız önemli değil, Size Her Zaman Yardıma Hazırız.

  • Şeffaf Fiyatlandırma, Çevre Duyarlılığı
  • 7/24 Saat Destek, Profesyonel ve Nitelikli
  • Gerçek Zamanlı Takip, Hızlı ve Verimli Teslimat
  • Depo/Depolama, Kişiselleştirilmiş çözümler

Beykoz Kuryeleri



Özelleştirilmiş Beykoz kurye çözümleri, baştan sona yönetim kurulu prosedürlerini araştırmanıza, oluşturmanıza ve etkili bir şekilde yürütmenize, ağda depolamanıza yardımcı olacaktır.,

  1. Uluslararası Hava Kargo; Acil, değerli, kırılgan veya herhangi bir kargonun hava yoluyla vicdani hızlandırılmış teslimatı alanında kapsamlı hizmet ayarlayabilir ve sağlayabiliriz.
  2. Tren Kargo; Temel koşulların ana türlerini sağlarız Uluslararası Tren taşımacılığı, en büyük Tren taşıyıcıları olan ortaklarımızın gemileri tarafından uygulanmaktadır.
  3. Karayolu Taşımacılığı; Temel koşulların ana türlerini sağlarız Uluslararası Karayolu taşımacılığı, en büyük Karayolu taşıyıcıları olan ortaklarımızın gemileri tarafından uygulanmaktadır.

Zamandan Tasarruf Sağlayan Güvenli, Güvenilir Ve Ekspres Kurye Çözümleri! Dünyanın her yerinde mevcut olan en iyi teslimat hizmetini ve kurye hizmetlerini sunmaktan gurur duyuyoruz . En son iletişim, izleme ve işleme yazılımlarını kullanan kalifiye personelimiz, onlarca yıllık deneyimle birleştirilmiştir.

Beykoz Kurye Servisleri

İstanbul, Beykoz da kapıdan kapıya Teslimat Hizmetleri, Şehirlerarası Kurye Hizmetleri, Yurtiçi Kurye Hizmetleri ve Hızlı Uluslararası Kurye Hizmetleri gibi bir dizi kurye hizmeti sunuyoruz . Son zamanlarda şirket on-line takip sistemini başlattı. Bu hizmet, şirket tarafından doğrudan veya franchise sahipleri aracılığıyla rezerve edilen sevkıyatların durumunu sağlar.

Beykoz Kurye: Yurt İçi Hizmetleri

Beykoz da ki etkili En İyi Kurye Hizmetleri sunan tanınmış hizmet sağlayıcılardan biriyiz . Çalışkan profesyonellerimizin yardımıyla, sevkıyat, belge, koli, paket ve ticari mallar için Yurtiçi Kurye Hizmetlerini rekabetçi fiyatlarla sunabiliyoruz. Bu hizmet, müşterinin yurtiçi ihtiyaçlarını karşılar ve Beykoz içinde kurye servisini içerir.

Beykoz da ki En İyi Yurtiçi Kurye Hizmetlerinde on beş yıldan fazla deneyime sahibiz . Bu süre zarfında, hava yoluyla yük taşımacılığı ve bununla ilgili tüm hizmetlerde uzmanlaştık. Dünyadaki tüm büyük havayolları ile yakın bir şekilde çalışıyoruz. Devam eden müzakereler, her zaman ihtiyacımız olan kargo alanına sahip olmamızı ve yüksek sezonda bile size rekabetçi fiyatlar sunabilmemizi sağlar.

Şeffaf Fiyatlandırma 7/24 Saat Destek
Kolay Ödeme Yöntemleri Kargo Güvenliği
Depolama Gerçek Zamanlı İzleme

Beykoz Kurye Hizmetleri

Her gün müşterilerimizin güvenini kazanmak için çalışarak günümüzün karmaşık, belirsiz dünyasında aynı vizyonu sürdürmeye devam ediyoruz! Bu süre zarfında, hava yoluyla yük taşımacılığı ve bununla ilgili tüm hizmetlerde uzmanlaştık. Dünya çapındaki tüm önemli taşıyıcılarla yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Beykent Kuryelerin Filosu

Filomuz, tamamı İstanbul ve Beykoz karayolu ağlarında gezinme konusunda deneyimli, yüksek eğitimli üniformalı sürücüler tarafından sürülen, şehir sakinleri, kısa ve uzun dingil mesafeli kapalı kasa kamyonetlerden oluşmaktadır. Gerçek zamanlı takip sağlamak için GPS ile donatılmış ve Transit Mallar teminatımızla tamamen sigortalanmış araçlar - kurye hizmetlerimizle sunduğumuz avantajlardan sadece birkaçı.

Kalite Sistem ( ISO ) Akreditasyonu

Kasko Hangi Durumlarda Ödeme Yapmaz? Kasko Hangi Durumlarda Ödeme Yapmaz?

Sorumlu, kalite odaklı bir şirket olarak 7/24 Beykoz Kurye Servisi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası ile akredite edilmiş birkaç kurye şirketinden biridir, böylece sistemin etkin bir şekilde uygulanmasıyla sürekli kalite standartları ve gelişmiş müşteri memnuniyeti sağlar. Beykoz Kurye Firmamız, İstanbul da faaliyet gösteren en büyük bağımsız aynı gün kurye birliklerinden biri olan Ulusal Kurye ve Sevk Derneği'nin (NCDA) üyesidir ve ülke çapında elliden fazla özel ofisle Birleşik Krallık ve ötesinde lojistik çözümler sağlayabiliriz.

Hızlı Kargo/Kurye Teslimatları

Altmış yılı aşkın deneyime sahip endüstri profesyonelleri tarafından yönetilen, uygun maliyetli, güvenilir Beykoz kurye hizmetleri sağlayarak Beykoz genelinde işletmeleri destekliyoruz. İstanbul, Beykoz da önde gelen bağımsız kurye şirketlerinden biri olarak, her zaman zamanında teslimat yapacağımıza güvenebilirsiniz. Aynı gün teslimat konusunda uzmanız, rezervasyondan sonraki bir saat içinde kapınızdan teslim alıyoruz. Tüm kurye hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir toplama veya teslimat ayarlamak için Akıncı Beykoz Kuryeleri ile iletişime geçin,

Beykoz Kuryeleri

Acil Beykoz Kurye Teslimatları

Karayoluyla aynı gün teslimatımız, acil Beykoz kurye tarafından anında yanıt verilmesini içerir. Planlı bir teslimat mı yoksa bir son dakika talebi mi olduğu, bunu yapmamıza bağlıdır. Bu hizmet, acil veya gizli teslimatlarınız için maksimum esneklik sağlar ve mektup, belge, koli veya mallarınızın güvenli ve zamanında teslim edildiğinin garantisini verir. Yerel ve ulusal destinasyonlar için anında toplama ve teslimat düzenlenebilir.

Örnekler
Yasal belgeler Edebiyat ihaleler
Film ve Medya Sürücüleri Medya Ekipmanları Pasaportlar ve Vize Teslimatı
Kan ve Patoloji Örnekleri Tıbbi malzemeler Makineler ve Araçlar
Yedek Parça Teslimatı Dizüstü ve Bilgisayarlar Baskı
Makine Malzemeleri Su ve Toprak Örnekleri Film Sahne ve Kostümler

Acil Beykoz Kurye Teslimat Hizmeti

Beykoz Kuryeleri ve Hemen Teslimat

  • Birleşik Krallık genelinde haftanın 7 günü mevcuttur
  • Müşterilerin özel gereksinimlerine uygun eksiksiz araç yelpazesi
  • Eğitimli ve üniformalı profesyonel kuryeler
  • Gerçek zamanlı araç takibi
  • Transit Mallar, konsinye başına 25.000 TL kadar kapsar
  • E-posta teslim bildirimleri
  • Yakıt ek ücreti yok

İster iş ister kişisel rezervasyonlar, tek veya birkaç ürün, bir durak veya birden fazla teslimat olsun, teslimat ihtiyaçlarınıza uyum sağlayabiliriz.

Beykoz Kurye: Medikal/Eczane Teslimatları

Kurumsal Beykoz Kuryeleri tıbbi bölümü, özel sağlık hizmetleri sektörüne, GP ameliyathanelerine, laboratuvarlara ve Birleşik Krallık genelindeki ilaç endüstrisine birinci sınıf geçici ve ekonomik Beykoz kurye hizmetleri sağlama konusunda kanıtlanmış bir sicile sahiptir, çünkü teslimatların hepsinin kritik öneme sahip yanıtlara bağlı olduğunu takdir ediyoruz.

İlaç, tıbbi ekipman, yedek parça gibi teslimatların veya ilaç veya tıbbi numune ve numunelerin toplanmasının hassasiyeti nedeniyle, güvenli ve güvenilir tıbbi Beykoz kurye hizmeti almak zorunludur.

Güvenli Tıbbi Kurye Hizmetleri

  • Tanısal Patoloji Örnekleri
  • histoloji
  • Mikrobiyoloji
  • Hasta Numunesi Toplama ve Teslimi
  • Klinik denemeler
  • Tıbbi Ekipman Hareketi

Hasta bakımının temelinde yatan patoloji ile uzman ekibimiz, tıbbi numunelerin işlenmesi konusunda tam eğitimlidir ve hastaneler, laboratuvarlar ve diğer tıbbi tesisler arasında güvenilir ve güvenli bir numune taşıma hizmeti sağlamanın önemini anlamaktadır. Tüm son derece deneyimli tıbbi kuryelerimiz üniformalıdır, Beykoz kuryeleri Kan Güvenliği ve Kalite Düzenlemeleri 2005'e sürekli uyumu sağlamak için eğitilmiş kan ve kan bileşenlerinin uygun KKD ve GMP taşımasını taşır.

Akıncı Beykoz Kuryeleri ile  güvenilir tıbbi kurye hizmetlerinin lider sağlayıcısı olarak ün kazanmıştır ve son derece deneyimli ekibimiz, ilaçların ve diğer tıbbi ekipmanların aynı gün içinde güvenli ve verimli bir şekilde teslimatını tamamlama konusunda güvenilebilir.

Beykoz Kuryeleri Ertesi Gün Teslimat

Bu hizmet, müşterilere çeşitli zamanlı teslimat seçenekleri sunar ve tüm özel olmayan kurye teslimatları için uygun maliyetli bir seçenektir.

Pazartesi – Cuma
09.00 öncesi 10.30 öncesi 12.00 öncesi 17.30 öncesi
Cumartesi
12.00 öncesi

Beykoz Kurye Ertesi Gün Teslimatları

Tüm ürünler sonraki günkü paket ağımız için uygun değildir, bunun nedeni boyut veya ağırlık olabilir ve istilacı sıvılar veya tehlikeli mallar gibi öğeler için istisnalar vardır. Bununla birlikte, eğitimli ekibimizin üyeleri, teslimatınızı gerçekleştirebilmemiz için size en uygun şekilde tavsiyelerde bulunmak için her zaman hazırdır.