Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Spor Kurulu Batı Akdeniz Bölge Toplantısı kapsamında Döşemealtı’nı ziyaret etti. Cankurtaran, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte ilçedeki yatırımları inceledi.

CHP Spor Kurulu’nun 8. Bölge Toplantısı kapsamında Döşemealtı’na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın ilk durağı Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından karşılanan Cankurtaran’a CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ile partinin ilçe yöneticileri de eşlik etti Cankurtaran spor kulübünde başpehlivanlar, bisiklet ve kadın futbol takımı ile altyapı sporcularıyla bir araya geldi ve sporcuları dinledi. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Cankurtaran’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Döşemealtı’na yapılan çalışmaları geleceğe yatırım olarak değerlendiren Cankurtaran, “Başkanımız Turgay Genç’in çalışmalarını takdir ediyoruz. Döşemealtı’nın emin ellerde olduğunu biliyoruz” dedi. Cankurtaran ardından yapımı süren Gençlik Merkezi, Hastane ve Müze Konseptli Cami inşaatlarını gezerek, yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ekolojik Kreş’de ise çocukların misafiri olan Cankurtaran onlarla bir süre sohbet etti. Cankurtaran ve beraberindekiler Döşemealtı’nın ilk Kent Meydanında da hatıra fotoğrafı çektirdi.