Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte vücut dirençleri de düştü. Vücut direncini artırmak için sağlıklı ve doğal yollar arayanlara kış çorbaları lezzetli bir alternatif sunuyor. Bu çorbaların başında da işkembe ve paça çorbası geliyor.

Havaların soğuması ile vücut dirençleri de düştü.  Düşen vücut dirençleri için sağlıklı ve doğal yolar arayanlara çorbalar lezzetli bir alternatif sunuyor.

Isparta'da sabah çorbalarının vazgeçilmez adresi yıllardır Ahmet Baran lokantasıdır. Sanayi İş Bankası Karşısında bulunan Ahmet Baran Lokantası güne güzel başlamanız için size en lezzetli çorbaları sunuyor.

Havaların soğuması, vücut direncini düşürüyor. Bağışıklığı güçlendirip hastalıklardan korunmada içimizi ısıtan kış çorbaları yardıma koşuyor. İçerdiği çinko ile bağışıklığı güçlendiren #işkembe çorbası kolesterolüü dengeliyor. Kanser 'li  hücrelerin yayılmasını engelliyor. Grip 'ten koruyor. Eklem Romatizma şikayetlerini hafifletiyor.

Isparta’nın sanayi firmalarından Baran Lokantası sahibi Ahmet Baran; Bütün vatandaşlarımızın kış aylarında yukarıda anlattığımız İşkembe Çorbasının faydalarından dolayı herkesin haftada en az iki sefer evde veya ev usulü yapan restoranlarda içmelerini tavsiye ediyoruz.

Adres: Sanayi İşbank karşısı