Isparta’nın Misafir odası Türkiye’nin sayılı sakin şehirlerinden Eğirdir, 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katılacak.

Eğirdir Belediyesi, Isparta Valiliği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKAI) desteği ile 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TUYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek EMİTT fuarında her fuarda olduğu gibi yerini alarak ilçenin tanıtımını yapacak.

Eğirdir Belediyesi BAKA tarafından kurulacak stantta, Güneykent Belediyesi, Keçiborlu Kaymakamlığı, Bizim Eğirdir Platformu, Şarkikaraağaç Kızıldağ Mavi Sedir Otel, Barida Otel ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte Isparta’nın tanıtımını yapacak. Eğirdir Belediyesi olarak fuarda, bastırılan yazılı ve görsel materyallerin yanında, elma, elma suyu, elma cipsi, elmalı kekler, elma reçeli gibi ürünlerle de fuarda ilçenin tanıtımına katkıda bulunacağını belirten Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "İlçemizin turizm, tarih, kültürel ve ekonomik değerlerinin tüm dünyaya tanıtılması amacıyla 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan EMITT Fuarına katılacağız. İstanbul da bulunan tüm Eğirdirli ve Ispartalı hemşehrilerimizi de fuardaki stantlarımıza bekleriz." dedi.