Emrah Başsan'ın Maç Öncesi Üzüntüsü

Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin

Kayseri sporda forma giyen yıldız futbolcu Emrah Başsan Galatasaray maçına çıkmadan önce ısınma çalışmasında sakatlandı. Sakatlanmanın ardından kadro dışı olan 29 yaşındaki Emrah Başsan'ın sakatlanması sonrası ilk 11e Fenerbahçe’de galibiyet golünü atmasıyla tanınan Ramazan Civelek adlı oyuncu alındı. Antrenman sırasında ısınmada gerçekleşen sakatlıktan dolayı Emrah Başsan kadrodan çıkartıldı.

Maç öncesi sıkıntı yaratan durum nedeni ile oyuncunun yerine Fenerbahçe’de galibiyeti sağlayan golü atan futbolcu Ramazan Civelek alındı. Daha öncede yaptığı açıklamalarda kralbetz.com Galatasaray attığı gol için sevinemeyen futbolcu bu konuda gol atıp sevinemediğim tek takım Galatasaray’dır diye açıklamalarda bulunmuştu. Her geçen gün iyi çıkışlara imza atan futbolcu şimdiki antrenmanda sakatlanarak kadronun dışına çıktığı için üzgün olduğu belirtildi. Kayseri sporlu futbolcu kendini en iyi şekilde göstermek ve başarılı olmak konusunda çalışmalarını devam ettirdiğini de dile getirmişti.

Kalede Göz Açtırmayan Bilal Muhammedin Golünden Kaçamadı

Türkiye kupası maçı Fenerbahçe de Lung'un yerine kaleye geçen Bilal Beyazıt mücadelesine devam ederken 3 golü kurtardı ve kalesini gole kapattı. Genç file bekçisi 22 yaşında olan Bilal Beyazıt Galatasaray maçında da başarılı bir oyun sergilemişti 6kurtarışa imza atan Bilal Beyazıt 85 te Muhammedin golünü engelleyemedi.

İlk Asist Carole'dan

Galatasaray’da 2015-2017 tarihlerinde görev yaptığı sıralarda Kayseri sporda forma giyen Lionel Carole burada ilk kez gol için pas vererek Galatasaray’a ilk golü kazandırdı.69.dakikada Solbek Galatasaray gol kazandırırken sezonun ilk golünü de atmış oldu.