Sizlere sunmuş oldukları F klavye kursunda da bu hıza erişmeniz için ciddi bir eğitim vermek üzerine yoğunlaşmışlardır.

Dünya üzerinde satılan klavyeler Q klavye olarak tasarlanmaktadır. Bu zamana kadar almış olduğumuz dizüstü bilgisayarlar da buna müteakip Q klavye olarak tasarlanmıştır. Ancak belirtmiş olduğumuz gibi devlet bünyesinde veya özel sektördeki belli başlı firmalarda F klavye kullanımı yaygındır ve hızlı bir eleman arama kanısı taşıyabilirler.

Kazandırmış Olduklarımız

Bu devirde iş bulmak bir hayli zor. Firmalar vasıflı ve işlerine yarayabilecek eleman arayışına çıkmış vaziyetteler. Bu vasıflardan biri olarak sayılabilecek hız daimi olarak ön plana atılmış olduğundan dolayı sizlerin de bu konuda kendinizi geliştirmeniz şart gözüküyor.

Biz size bu konuda yardımcı olmak için F klavye kursu vermek için kurulmuş bir firmadır. Size vermiş oldukları hizmetlerden biri olan F klavye kursları ile işe alınabilecek diğer personel adaylarından bir adım önde bulunabilmek adına zamanınızdan ve bütçenizden cüzi bir miktar fedakârlık yaparak bir adım öne geçme şansına sahipsiniz.

Bildiğiniz üzere bilgisayar kullanmanın büyük bir yükü klavye üzerine yoğunluk göstermektedir. Bu nedenden ötürü klavye kullanımı oldukça yüksek mertebe bir önem arz eder. Bunu göz önünde bulunduracak olursak F klavye kullanımının öneminin yüksek olduğunu görmüş oluruz.

Aslında F klavye Türkçe için çok daha uygun olarak dizayn edilmiş kullanımı çok daha kolay bir şekle sahiptir. Ancak belirtmiş olduğumuz gibi bazı alışkanlıklarımız doğrultusunda bize yabancı gelmektedir. F klavye kullanmaya başladıktan sonra görmüş olacaksınız ki Türkçeye uygunluğu yazım akışınızı bir üst seviye yukarı taşıyacaktır.

İşinizde Size Kazandıracakları

F klavye kursu ile sizlere bir hız aşılayarak bu konudaki deneyiminizi azımsanamayacak seviyede yukarı çekiyoruz. Bu hız sizi evinizde ve işinizde mutlak bir adım yukarı çekecektir.

Özellikle prim dâhilinde çalışıyorsanız daha fazla iş alarak daha fazla kazanma imkânına da bu şekilde sahip olabilirsiniz. Hiçbir küçük ayrıntıyı es geçmeden sizlere bu hizmeti vererek her yönden kârlı çıkmanızı ve her zaman aklınızın bir köşesinde bulunup, Aktüel Akademiyi hatırlayacağınızı biliyorum.