Fatih Terim'in kadroda istemediği 3 isim

Kadrosunu 6 futbolcu takviyesi ile güçlendiren Galatasaray’da yönetim ve teknik heyet gönderilecek oyunculara konsantre oldu.

1/9

3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILACAK - Yeni sezon kamp çalışmalarında da futbolcuların performansını göz önüne alan teknik direktör Fatih Terim, yönetime öncelikle 3 futbolcusunun ismini verdi.

2/9

1- Ryan Babel

3/9

2- Jimmy Durmaz

4/9

3- Younes Belhanda

5/9

BELHANDA'YA ARAPLARIN İLGİSİ VAR - Kulüp, bu üç futbolcudan en az biri ile bu hafta yollarını ayırıp hem maliyetlerinden kurtulmak hem de gelir elde etmek istiyor. Bu oyunculardan Belhanda için geçen sezondan bu yana Arap kulüplerinin ilgisi mevcut ancak sarı kırmızılılar masaya oturmak için resmi teklif bekliyor.

6/9

JIMMY DURMAZ'A SÜPER LİG'TEN TALİPLER - Geçen sezon başında Toulouse’dan alınan ancak beklentileri karşılamayan Jimmy Durmaz’dan da umut kesildi. İsveç pasaportuna sahip 31 yaşındaki oyuncuya Süper Lig’den taliplerin olduğu öğrenildi.

7/9

BABEL BEDELSİZ VERİLECEK - İki sezon daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 2.5 milyon Euro garanti para alan Ryan Babel’den faydalanmayı düşünmeyen sarı kırmızılı kulüp, Hollandalı golcüye talip çıkması durumunda bonservis bedeli istemeyecek.

8/9

Zira yönetim için öncelik maaş bütçesinde yer açmak. Babel için bonservis bedeli dahi istenmeyecek.

9/9 Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur