Fatih Terim Konuşacak

Galatasaray ile istenmeyen bir ayrılık yaşayan Fatih terim bu konuda şimdiye kadar sessizliğini koruyordu. Fakat son günlerde olup biten ile ilgili Fatih Terim’in konuşacağı söyleniyor. Henüz ayrılık süreci ile ilgili tam olarak ne olup bittiği kimse tarafından tam olarak bilinmese de yine de söylentilerin ayyuka çıkması nedeni ile spekülasyonlar artmış durumda.

Fatih Terim’in yakın arkadaşı olan Sinan Engin kısa sürede Fatih Terim’in sessizliğini bozacağını iddia etti. Bir canlı yayına katılan Sinan Engin, Fatih Terim konuşur ise ortalığın yıkılacağı iddiasında bulundu. Fatih Terim’in bu konuşmayı divan kurulunda yapacağı da iddialar arasında yer alıyor. deneme bonusu veren siteler Fatih Terim Ne Konuşacak

Fatih Terim henüz konuşma ile ilgili bir sır vermese de aralarında Burak Elmas ile ilgili ne olup bittiği ile ilgili konuşacağı söyleniyor. Fatih Terim konuşmasa da yakın dostları az çok ne çıkacağı ile ilgili tüyolar veriyor. Bu tüyolara bakılır ise Fatih Terim konuşur ise ortalık bayağı karışacak gibi görünüyor.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Lazerle Genital Bölge Beyazlatma

Fatih Terim geçtiğimiz aylarda üst üste gelen kötü sonuçların yanı sıra yönetim ile ortaya çıkan anlaşmazlıklar nedeni ile takımdan ayrılmıştı. Fatih terim aynı zamanda bu sonuçların dışında Burak Elmas ile yaşadığı tatsız ayrılma süreci ile ilgili bu güne kadar herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. Bu nedenle kamuoyu Fatih Terim’in yapacağı her türlü açıklamayı büyük bir dikkat ile bekliyor.