Fenerbahçe'de forvet adayları

Fenerbahçe'den 18 milyon euro artı bonuslar karşılığında Lazio'ya transfer olması beklenen Vedat Muriç'in ardından sarı-lacivertliler forvet arayışlarına hız kazandırdı.

1/12

Yarın Roma'ya uçarak Lazio ile sözleşme imzalaması beklenen Vedat'ın 2 milyon euro garanti maaş alacağı bilgisine ulaşıldı.

2/12

Öte yandan Kosovalı golcü bugün Lazio'yu Instagram hesabından takibe aldı.

3/12

Vedat Muriç'in ardından Fenerbahçe'nin forvet listesinde ise 3 isim öne çıkıyor.

4/12

1-Eran Zahavi

5/12

2- Nikola Kalinic

6/12

3- Ze Luis

7/12

LİSTENİN BAŞI ZAHAVI - Fenerbahçe'de listenin en başında yer alan Eran Zahavi, sarı-lacivertli taraftarların da gözdesi durumunda. Çin'deki kontratını henüz sonlandırmayan ancak Çin'e dönmesi durumunda oradaki koronavirüs kuralları gereği İsrail Milli Takımı'na bir dahaki maçta katılması zor gözüken Zahavi'nin kısa süre içerisinde sözleşmesini noktalaması bekleniyor.

8/12

İsrailli golcüye Fenerbahçe'nin yanı sıra Başakşehir, PSV ve Metalist Kharkiv takımlarının da ilgisi var.

9/12

ZAHAVI OLMAZSA KALINIC - Beşiktaş'ın da istediği Nikola Kalinic ile de ilgilenen Fenerbahçe, futbolcunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelerek teklifini yaptı. Zahavi'nin olası olumsuz dönüşünde Kalinic transferine yoğunlaşılacak.

10/12

arı-lacivertlilerin golcü çalışmasında Ze Luis adı bir anda öne çıktı. Kiralık isimleri de araştıran sarı-lacivertlilerde, Porto'nun elden çıkarmaya sıcak baktığı 29 yaşındaki golcünün kiralık durumunun araştırıldığı kaydedildi. Cape Verde'li futbolcunun her ne kadar Porto'da kalma düşüncesi olsa da gönderilme düşüncesi nedeniyle sadece Avrupa'da bir kulüpte oynamak istediği aktarıldı.

11/12

Porto'da alternatiflerin artması nedeniyle forma şansı nerdeyse kaybolan golcü futbolcu için Celta Vigo'nun da devrede olduğu savunuldu. Ancak Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceicao ile Inter'de takım arkadaşı olan Emre Belözoğlu'nun direkt temasa geçme gibi bir avantajı olduğu bildirildi.

12/12 Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur