Süper Lig'de zor zamanlar geçiren ve ikinci sezonda da iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe'den yeni transfer hamlesi haberi geldi. En son Başakşehir futbol takımına karşı yenilen sarı lacivertli ekibin genç futbolcu Felipe Jonathan ile ilgilendiği gelen duyumlar arasında yerini aldı. Brezilya Liginde Santos futbol takımının formasını giyen genç futbolcuya transfer teklifi yapıldığı da gelen haberler arasındadır.

Kötü Gidişata Dur Demek

İstanbul takımlarından olan ve birçok şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe tarihinin en kötü liglerinden birisini yaşıyor. Birinci sezonu zirvenin çok gerisinde bitiren sarı kanaryaların ligin ikinci yarısınada çok iyi bir başlangıç yapamadığı görüldü. Başakşehir futbol takımı ile karşılaşan Fenerbahçe futbol takımı sahadan yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldı.

Yenilginin ardından hareket geçen Fenerbahçe futbol takımı transfer atağına girişti. Brezilya Liginde oynayan Felipe Jonathan için takımı Santos'a 2 milyon Euro teklif edildiği açıklandı. Önerilen teklifi kabul etmeyen Santos futbol takımından daha sonrasında ise ses çıkmadı. Sol bek mevkiinde oynayan Felipo Jonathan'ın piyasa değerinin 4 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

Düğün Paketleriyle Yeni Bir Ev Hikayesi Düğün Paketleriyle Yeni Bir Ev Hikayesi

Taraftar Merak Ediyor

Fenerbahçe taraftarı ise futbol takımlarının ilgilendiği ve teklif sunduğu Felipe Jonathan'ın nasıl bir futbolcu olduğunu merak ediyor. 23 yaşında olduğu öğrenilen genç futbolcunun Santos futbol takımından önce Ceara SC futbol takımında görev aldığı öğrenildi. Santos futbol takımında 146 futbol maçına çıktığı ifade edilen genç futbolcunun kariyeri ise parlak görünüyor. tipobetm.com