Günümüzde hem kadınların hem de erkeklerin önemli bir problemi olan istenmeyen tüylerden kurtulmak için yüzyıllardır çeşitli yöntemler deneniyor. Günümüzde ağda veya tıraş gibi yöntemlerle kısa süreli çözümlerle veya lazer epilasyon gibi kalıcı çözümler kullanılıyor. Bunlarla beraber uygulanması durumunda uzun vadede tüy görünümünde azalma sağlayan ve kısa vadede tüyleri dökerek pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olunmasını sağlayan tüy dökücü kremler bulunuyor. Yüzyıllardır insanların çeşitli yöntemlerle çare aradığı istenmeyen tüy problemine günümüzde birçok yöntemle çözüm bulunabiliyor. Kişisel tercihlere göre kullanılan bu yöntemler, epilasyon (kalıcı olarak tüylerin azalması) veya depilasyon (geçici olarak tüylerin uzaklaştırılması) olarak ikiye ayrılır.

Tüy Görünümünde Azalma

Bioder ‘’Bio Epilation’’ kavramını hayatımıza kazandırdığından beri Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem, kalıcı olarak tüy görünümünde azalma oluşturarak doğal yöntemlerle istenmeyen tüy problemlerine çözüm sunuyor. Bu kremlerle beraber ‘’karınca yağı’’, ‘’karınca yumurtası yağı’’ veya ‘’kıl köklerini kurutan yağ’’ olarak tarif edilen Bioder Karınca Yumurtası Yağı da Bioder’in hayatımıza kazandırdığı doğal bir tüy görünümünde azalma yöntemi. Karınca yumurtası yağı yüzlerce yıldır tüy görünümünde azalma oluşturmak adına insanların kullandığı geleneksel bir yöntemken, Bioder konu üzerindeki deneyimi ve bilimin gücünü bir araya getirerek ortaya çıkardığı bu ürünle tüy görünümünde kalıcı azalma sağlıyor. Esas olarak tüy dökücü etkisi olmayan bu yağ, düzenli olarak epilasyon sonrası veya tıraş-krem kullanımı sonrasında tüylerin uzaklaştırılması sonrasında uygulanarak cildin pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlarken, istenmeyen tüyleri inceltir ve tüy görünümünde kalıcı olarak azalma sağlar.

Bioder Karınca Yumurtası Yağı

Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı! Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı!

Düzenli görünümde tüy görünümünde azalma sağlayan Bioder Karınca Yumurtası Yağı, tercih edilen yöntemle tüyler uzaklaştırıldıktan sonra epilasyon veya depilasyon işlemi gerçekleştirilmiş bölgeye uygulanır. Doğal ve cilt ile uyumlu olan karınca yumurtası yağı, kıl ve ten rengi ayırt etmeden kullanılabilmektedir. Bioder Karınca Yumurtası Yağı kolay kullanımı sayesinde herhangi bir yardıma gerek olmadan uygulanabilir ve uygulandıktan sonra güneşe çıkılabilir. Ayrıntılı bilgi ve kullanım tavsiyeleri için bioder.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.