IYAŞ Mağazalar Müdürü Azim Yılmaz, IYAŞ’ın 20.yılında e-ticarete adım attığını açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı’nın basınla buluşmasında açıklamalarda bulunan Mağazalar Müdürü Azim Yılmaz, www.otuz2.com adresinden online alışveriş yapma imkanı sunduklarını açıkladı. Azim Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

N11 İLE ANLAŞMA YAPILDI

“Bu yıl 20.yılımız. IYAŞ alışveriş merkezi olarak başlamış IYAŞ Parkı, IYAŞ Bulvarı, oteli, kongre sarayı, petrol istasyonu, Obelli ve IYAŞ Spor Kulübü ile kendi bünyesinde istihdam ettiği 2 bin kişi ile çok büyük bir aile oldu. Bu yıl 20. yıla ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen kurucularımıza, ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve Isparta halkımıza teşekkür ediyoruz.  Bu yıl bizim için çok önemli bir yıl. Dünya dijitalleşme yolunda ilerliyor. Marketle ilgili 20.yılımızda bir takım yenilikler yapıyoruz. Ocak ayı ilk haftasından itibaren N11 ile yaptığımız sözleşme kapsamında e-ticaret dünyasına adımımız attık.

EVLERE ÜCRETSİZ SERVİS HİZMETİ

Biz de kendi kanadımızda bir takım değişiklikler yaptık. İlk değişikliğimiz logomuz oldu. Yeni logomuzla, yeni projemizle 20.yılımızdan itibaren yatırımlarımıza devam edeceğiz. E-ticaret kapsamında 250 ürünümüzü yerleştirdik. İnternet sayfamız yapım aşamasında. Sayfamızın adresin otuz2.com. Mağazamızdaki fiyatlarla aynı olacak. Tüketici nerede ise biz de orada olmak istiyoruz. Artık evlere kadar siparişleri ulaştıracağız. Günde 2 sevkiyat planlıyoruz. Altyapısını oluşturduk. Kredi kartı alışverişinin güvenliği konusunda ciddi çalışma yapıyoruz. Birkaç ay içinde aktif hale gelecek. Buna ilave olarak mobil uygulamalarımızı tamamladık. Şu anda tüm kullanıcılar uygulamamızı indirebilecekler. Bizim avantaj kartımız var. Şu an 100 bin kişiye ulaştı. Kullanıcılar kart numaraları ile sisteme giriş yapabilecekler. Bundan sonra bütün gelişmelerden haberdar olup, anında bilgi sahibi olacaklar. Her yerde müşterilerimize ulaşma imkanı bulmuş olacağız.

HALIKENT ŞUBESİ AÇILIYOR

Bu ortamı kullanmayan müşterilerimi ze de ulaşmak zorundayız. Halıkent’te yeni bir mağaza açıyoruz. 330 m2 alanda, 6 kişilik personel ile yeni şubemizi açıyoruz.

HEM İNDİRİM HEM HEDİYE KAMPANYASI

Bu sene 14 Mart-16 Nisan tarihleri arasında indirim kampanyamız olacak. İndirim Festivalimizde tüm şubelerimizde indirimlerimiz olacak. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak hediye kampanyamız var. Daha önceki yıllarda hediye kampanyamızı ağustos ayında gerçekleştiriyorduk. Bu yıl birarada yapma kararı aldık. Hediye kampanyamız da 14 Mart-16 Nisan tarihleri arasında olacak. Tüm mağazalarımızdan toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimiz hediye kazanma şansına ulaşacak. 20. Yılımızda 10 numara kampanya sloganı ile yola çıktık. 10 adet Fiat Egea vereceğiz. 10 kişiye Umre hediyesi, 10 kişiye televizyon, 10 kişiye de termal otelde konaklama imkanı sunacağız. Bu yıl çifte kampanya olmuş olacak. 20.yılımızın Ispartamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Isparta halkımızı kampanyamıza davet ediyorum.”