Iyaşpark AVM’de yerel gazete köşesi oluşturuldu. AVM’nin ikinci katında oluşturulan köşede Isparta’nın günlük yerel gazeteleri ve dergilerini okuyabilirsiniz.
Okuma Köşesi’nin açılış töreni dün Iyaş Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı, Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış, Iyaş Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Dağlı ve Erol Büyükleblebi’nin katıldığı törenle yapıldı.
ÇALIŞ: ISPARTA’DAKİ GAZETE VE DERGİLERE BU KÖŞEMİZDEN HERKES ULAŞABİLECEKLER
Açılışta konuşan Iyaşpark Genel Müdürü Celalettin Çalış, okuma köşesi adı altında bir alan oluşturduklarını ifade ederek, “Burada sadece Isparta yerel gazete ve dergilere yer vereceğiz. Burada alışveriş yapan müşterilerimizin burada vakit geçirebilecekler. Isparta’daki gazete ve dergilere bu köşemizden herkes ulaşabilecekler. Yerel basına destek anlamında bu şekilde bir proje gerçekleştirdik. Bu projeyi daha da geliştirmek adına bütün çalışmaları yapacağız. Sabahları vatandaşlarımız gelip buraya gazeteleri okuyor. Isparta’daki gazetelerimizin daha fazla okunabilmesi için biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.
KARAHAN: ÇOK GÜZEL BİR PROJEYE İMZA ATTILAR
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan da Iyaş’ın Isparta’da her zaman önderlik yaptığını ifade ederek, “IYAŞ’ın yapmış olduğu projelerde basın mensupları olarak destek olmaya çalıştık. Bugün de çok güzel bir projeye imza attılar. IYAŞ Yönetim Kurulu ve ortaklarına basın mensupları olarak teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.