Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi, kadınlar tarafından örülen bere ve atkıları, Eğirdir Jandarma Bölük Komutanlığındaki askerlere teslim etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir Şubesi, Eğirdir Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 22 asker için örülen atkı ve bereleri teslim etti.

Askerlere bere ve atkıları İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Bayram Yıldırım ve ADD Eğirdir Şube Başkanı Erdoğan Öngün tarafından giydirildi. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yıldırım, “Annelerimizin, bacılarımızın el emekleri ve göz nurlarıyla ördükleri atkı ve berelerin manevi değeri çok büyük. Anne sıcaklığını hissettiren atkı ve bereleri bizlere getiren ADD yönetim kurulu üyelerine, annelerimize, bacılarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ADD Eğirdir Şube Başkanı Erdoğan Öngün ise, geçtiğimiz günlerde annelerimizin el emekleri ile örülen 250 atkı ve berenin Hakkari Dağ Komando Bölük Komutanlığına gönderildiğini ve buradaki Mehmetçiklerimize giydirildiğini, şimdi de Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçiklerimize atkı ve berelerini giydirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.