MİNT Kağıthane Konut Projeleri; 14 katılı tek binada, 104 adet daire ve 5 dükkan yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan MİNT Kağıthane'de yaşam her zaman olduğundan daha kolay. Kâğıthane konutlarında yedi gün yirmi dört saat güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Bununla birlikte binanın en üst katında bulunan lounge, fitness, laundry ve misafirlerinize ev konforu yaşatacak misafir odaları, bina sakinlerinin birbirleriyle sosyalleşmesini sağlıyor. Her yaştan insana hitap eden ve herkesin severek vakit geçireceği bu yerler sayesinde size gelen misafirlerinizi mutlu edip, iyi vakit geçirmelerini sağlayabilir ve de bu sosyal alanlar sayesinde komşularınızla vakit geçirip, güzel dostluklar kurabilirsiniz.

NEDEN KAĞITHANE KONUT PROJELERİNİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Kağıthane konut projeleri, İstanbul’un en değerli yerleri arasında adını yazdıracak olan Kağıthane bölgesinde metro ve üçüncü köprü yoluna yakınlığından dolayı her tarafa ulaşım imkanı sağlayan bir konumdadır. Kâğıthane konut projelerimiz, Metro Market, Grossmarket, Bauhaus, Mediamarkt ve Axis Alışveriş Merkezi’ne olan yakınlığından dolayı insanların ihtiyaçlarına kolay ulaşım sağlayabileceği noktadadır. Kağıthane, gelişen ulaşım altyapısıyla dikkat çeken bir konum olduğundan tercih nedenlerinden birisi haline gelmiştir. Ayrıca her noktaya bağlantısı olduğundan, merkezdeyken bile merkez dışında gibi hissedebilirsiniz. Yeni yapılan metro durağına da yakınlığıyla işten döner dönmez evinize kolay ulaşım sağlayarak iş yorgunluğunuzun üstüne bir de yol yorgunluğu çekmemiş olursunuz. Kağıhane’deki pek çok okula yakın olan Mint Kağıthane Konut Projeleri, çocuklarınızın okula rahatça gidip gelmesine olanak sağlıyor.

KAĞITHANE KONUT PROJELERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

  • 5 ticari ünite ve 104 konutu bulunan Kağıthane konutlarının projesi, 14 katlı tek bir bloktan meydana geliyor.
  • Mayıs 2017’de satışa sunulan ve o günden bu güne kadar mimari yapısıyla göz dolduran bu projede 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki çeşit ev tipi bulunuyor.
  • 7/24 sürekli olarak korunan ve güvenlik önlemlerinde üst seviyede yer alan Kağıthane konut projelerinde oldukça fazla sosyal alanlar bulunuyor.
  • Sosyalleşmenizi ve güzel bir çevre kurmanıza olanak sağlayan bu sosyal alanlar, fitness ve lounge gibi hizmetleri de kapsıyor.
  • Lüks mimari yapısı ve kullanışlı dekorasyon stilleriyle fark yaratan konutlara sahip olmak istiyorsanız hemen firmayla iletişime geçerek detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz. Mint ailesinden olmak ve sunulan fırsatlar dahilinde mükemmel bir hayat sürmek parmaklarınızın ucunda. Bu yüzden siz de kampanya ve fırsatları kaçırmamak için Mint ile iletişime geçebilirsiniz.