May Otel 340 kişilik ana restoran, 250 ve 225 kişilik 2 adet alacarte restoran, patiserie, lobi bar ve 3 adet vitamin bar ile misafirlerine birbirinden lezzetli kaliteli sunumları ile göz doldururken, dost ve sıcak bir ortamda hoşça vakit geçirmelerini sağlamaktadır.

“Termal su ve çamurdan gelen sağlığın keyfini yaşayın, bizimle yenilenin..” sloganıyla misafirlerini ağırlayan May Termal Otel Genel Müdürü Abit Dedebek, açık yüzme havuzu, 3 adet kapalı yüzme havuzu, 2 adet termal sauna, 8 adet termal buhar odası, çamur banyosu ve 5 adet çamur terapi odası, 12 adet masaj odası, 3 adet tuz odası, cilt bakım odası, fitness salonu, doktor balıklar, bay-bayan kuaför ve macera duşları ile misafirlerine kaliteli yaşam ve zaman dilimi sunduklarını söyledi.

Termal suların sağlık alanındaki etkilerine değinen Abit Dedebek, yardımcı ve tamamlayıcı tedavi unsuru olarak termal suların çok büyük faydalar sağladığını söyledi. 

May Termal Otel olarak uzman doktor ve profesyonel sağlık ekibi eşliğinde misafirlerine sağlık alanında hizmet sunduklarını belirten Abit Dedebek şöyle konuştu; “Bel ve boyun ağrıları, kas ve eklem sistemi, kireçlenme, sedef ve egzama, cilt lekeleri, kaşıntılı ve döküntülü deri hastalıkları, kalp damar sistemi, solunum ve sinir sistemi, migren, kabızlık, kadın hastalıkları, astım rahatsızlığı, yumuşak doku romatizmaları ve iltihap söktürücü özellikleriyle otelimiz ulusal ve uluslararası arenada tercih edilmektedir.

İki bin yıldır şifalı suları ile sağlık ve zindelik veren termal sular özelliklerini aynen ilk günkü gibi korumaktadır. Bizlerde May Termal Otel ailesi olarak günümüz ileri teknolojisiyle donanımlı gücümüzü sağlıklı şifalı suların gücü ile birleştirerek misafirlerimizin daha sağlıklı, daha genç ve dinamik, daha güzel görünmeleri için özel ilgi ile hizmet vermekteyiz.”

Genel olarak orta yaş grubuna hitap ettiklerini belirten Abit Dedebek, kaplıca turizmi hakkında önemli bir tespiti ortaya koyarak; “Son yıllarda gençler kaplıca turizmine yoğun ilgi göstermekteler. Biz May Termal Otel olarak gençlerimiz tarafından yoğun ilgi görmekteyiz. Bunda en büyük etken kaplıcaya gelen insanların ruh ve beden sağlığı açısından son derece zinde bir şekilde buradan ayrılmalarıdır. Bu önemli bir etken, çünkü kaplıca turizmi diğerlerine göre daha dinlendirici olmaktadır” dedi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarına gelen misafirlerin ilçeyi bir bütün halinde tanımalarını arzu ettiklerini belirten Dedebek; “Biz otel işletmecileri olarak buraya gelen misafirlerin Sandıklı İlçesini doğal güzellikleriyle, ören yerleriyle, kültürel yapısıyla bir bütün halinde tanımalarını arzu ediyoruz. 5 günlüğüne buraya gelen bir misafir Akdağ Tabiat Parkını görsün, Yunus Emre Türbesini görsün, çarşıyı-pazarı görsün istiyoruz. Hem gelen misafirimiz mutlu olsun hem de Sandıklı’nın sanatkârı, esnafı mutlu olsun istiyoruz” dedi.