Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin Çocukluk Hayalinizi Aviator Uçak Oyunu ile Gerçekleştirin

Koçun Konuşması

Palut, Hatayspor maçı öncesi Avrupa'ya gitmeyi matematiksel olarak garanti edemediklerini söyledi. 

Basın toplantısında İlhan Palut şunları söyledi: “Zaten üçüncü sırayı bekliyorduk. Elbette Fenerbahçe, ikincilik için aktif olarak mücadele etmek için her türlü şansa ve nedene sahipti. Bunun için de burada kazanmamız gerekiyordu. Hedeflerimize ulaşmayı başardık. Genel olarak bu maçın başından sonuna kadar bizim tarafımızdan iyi oynandığını düşünüyorum. Ekibimiz neler yapabileceğini, ne kadar dinamik olabileceğini ve çalışmalarının ne kadar iyi koordine edildiğini gösterdi. Ve bana göre bu maçta gösterdiğimiz sonuç oldukça iyi bir sonuç. Şu anda güvenle bitiriyoruz ve üçüncü adıma devam ediyoruz. Bu tür sonuçlar aynı zamanda bizi Avrupa'ya katılmaya da yaklaştırıyor. Sadık taraftarlarımız ve takımdaki her bir oyuncunun coşkusu sayesinde, cebimizde olanı başardık.”

Yine basın toplantısında Palut, Skubiç'in uzun süredir Konyaspor kulübüne oldukça iyi ve kaliteli hizmetler sunduğundan bahsetti. Bu oyuncuyla ilgili olarak teknik direktör Konyaspor çok sıcak konuştu. Skubiç'in sadece iyi bir futbolcu ve profesyonel değil, aynı zamanda harika bir aile babası olduğunu söyledi. Ayrıca, tüm futbol takımıyla birlikte, futbolcu ve ailesi için mümkün olan her şeyi yapmak için her türlü çabayı gösterebileceğini umduğunu söyledi.

Sonuç olarak İlhan Palut, Skubiç'e Konyaspor'a olan sadık hizmetlerinden ve futbolcunun takımı için yapmak zorunda olduğu fedakarlıklardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Koçluk Kariyeri Hakkında Sorular

Basın toplantısında ayrıca gazetecilerin İlhan Palut'un teknik direktörlük kariyerine ilişkin soruları da vardı. Bu sezon takımının olumlu sonuçlarından emin olduğunu söyledi. Elbette bazı hatalar oldu. Ancak bu bir insan faktörüdür. Elimizde olan ana başarılar, yapılan işin kalitesine tanıklık ediyor.

Palut, Konyaspor'daki teknik direktörlük faaliyetlerinden de sıcak bir şekilde bahsederek, bu günlerin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Teknik direktör, sezonun böyle bitmesinden dolayı çok mutlu olduğunu da söyledi.

Palut, sadece Konyaspor futbol kulübünün galibiyetine ve profesyonel başarılarına odaklandığını söyledi. Ayrıca dudaklarından şu sözler çıktı: “Başarılıyım. Konyaspor'u kullanmak, onu bir kariyere ya da malzemeye dönüştürmek için acelem yok. Çalışmak istiyorum. Kendime ve bilgime güveniyorum ve herhangi bir görevle başa çıkacağımdan eminim, asıl mesele onlara ulaşmak için doğru hedefleri ve yöntemleri seçmek”

Yorumları Devre Dışı Bırakmak

Atakaş Hatayspor teknik direktörü ise kendisi için basın toplantısı oldukça kısa sürdü. 

Ömer Erdoğan, gazetecilerle iletişim kurma arzusunu dile getirmedi. Konyaspor'u galibiyetinden dolayı kuru bir şekilde tebrik etti ve oyuncularına mücadele için teşekkür etti.

Bu arada herkes yeni sezonu bekliyor ve bu takımların hangi kadroyla oynayacağını merak eden taraftarlar, kendileri için birçok ilginç teklif bulabilecekleri 1xbet Giriş  gerçekleştirebiliyor.